2777
2789
عنوان

مراقبت های پوستی من

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خیلی دلم میخواست یه روتین پوشتی خفن داشته باشم  جوش اوایل نوجوونیم یه چند ماهی میزدم یا ...

عزیزم خواهر من متخصص پوست و مو هست خودش میگه زیاد از کرم های مختلف استفاده نکنید همون ضد آفتاب و مرطوب کننده و آبرسان کافیه و یک ژل شست و شوی صورت خوب بیشتر برای شاداب نگه داشتن صورتتون از مواد طبیعی استفاده کنید چون این کرم ها اثراتشون موقتیه

خدایاشکرت ❤
عزیزم خواهر من متخصص پوست و مو هست خودش میگه زیاد از کرم های مختلف استفاده نکنید همون ضد آفتاب و مرط ...

همسرم متخصص نیستن ولی همینو میگن کلا مخالف آرایشای سنگین و دایمی هستن

عزیزم ،، درست میگن کاملا موفق باشن

Second Baby is loading 👶🏻
فقط آبرسان  دیگه هیچی😓😓

هر تایپ پوستی که داشته باشید نیاز دارید به شوینده، تونر، ابرسان، مرطوب‌کننده، ضدافتاب، اسکراب 

شوینده پوست چرب وچه

شوینده پوست چرب ویتالایر

فوم پوست چرب مای

تونر پوست چرب فاربن

تونر پوست چرب ویتالایر

آبرسان پوست چرب وچه

مرطوب کننده پوست چرب سینره

اسکراب زردالو فاربن

ماسک خاک رس که میتونی از عطاری تهیه کنی و بعد با اب ترکیب کنیو بذاری روی پوستت ده دقیقه تا یک ربع بمونه و بعد بشوری هفته ای یک تا دوبار

اسکراب هم هفته ای یکبار (روی جوش فعال رو اسکراب نکن) 

این چیزایی که گفتم رو تهیه کن.. چیزایی که دوتا برند ازش نوشتم یکی شو انتخاب کن.. روتین ات رو روزی دو بار صبح و شب انجام بده ببین چقدر تغییر میکنی!! 

هر تایپ پوستی که داشته باشید نیاز دارید به شوینده، تونر، ابرسان، مرطوب‌کننده، ضدافتاب، اسکراب  ...

مرسی عزیزم خداخیرت بده 

فقط ترتیبش مهم نیس؟ ک اول کدام رو استفاده کنم؟

خنده را معنی سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست....
مرسی عزیزم خداخیرت بده  فقط ترتیبش مهم نیس؟ ک اول کدام رو استفاده کنم؟

اول صورتتو با شوینده میشوری 

بعد با یه پد یا دستمال کاغذی تونر میزنی

همون موقع تا پوستت مرطوبه ابرسان میزنی و سی ثانیه بعدم مرطوب‌کننده تا رطوبت داخل پوست قفل بشه

دورچشم هم فراموش کردم بگم که برای همه واجبه

اگه بیرون میرید بعد ابرسان صدافتاب بزن مرطوب کننده نمیخواد چون ضدآفتاب عناصر مرطوب‌کننده هم داره

اسکراب هم وقتی از حمام اومدی دورانی اروم روی پوستت ماساژ بده حدود یک دقیقه و بعد با آب ولرم بشور

ماسم خام رس هم با اب ترکیب کن غلظت خامه بشه بزن روی پوستت یک ربع بمونه بعد بشور

برای جوشهات هم از ضدجوش استفاده کن جوشها خشک بشن

واقعا ؟ راست میگی ؟ نمیدونستم ولی من واقعا معجزشو توی صورتم دیدم که هم شفاف شد هم جای جوش و لک هاک ...

من اینطوری شنیدم سرچ بزن در موردش 

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده