سلام عزیزم من پوستم خیلی چربه منافذش هم بازه حساسه زود اگه برم توافتاب انگار تیره میشه ومیسوزه ...
پوستتو با ژل شستشو پوست چرب هر روز بشور ک چربی پوستت نرمال شه ضد افتاب پریم یا فور اور بزن اینا مارکای خوبین ضد افتابت حتما بدون رنگ باشه چون خود ضد افتاب رنگی پوستو کدر میکنه اگه ضدافتاب نزنی پوستت میاره واسه منافذ بازتم میکرونیدلینگ کن حتما جواب میگیری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مشکل خواب؟ استرس؟ شوینده ای که باهاش صورتتو میشوری؟ چه نوع جوشی میزنی؟جای جوشات تو صورتت به سختی ...
عزیزم .اب زیاد میخورم ..در روز روز خوابم ۸ساعته ..آکنه واش هیدرودم میزنم ک عالیه اون نبود الان صورتم کلا جوش بود ولی باهاش خیلی بهتر شده...فقط ب پهلو خوابم میبره ورزش میکنم جای جوشای کوچولو میمونه جوش چرکین ..اسطرس یکم دارم ..کرم ضد آفتاب فارماسریس بدون چربیسو هفته ای یک بار استفاده میکنم