2777
2789
عنوان

چجوری به خودمون برسیم فشن شیم

873 بازدید | 19 پست

این دخترا که به خودشون میرسن ناناس میشن تو خونه چیکار میکنن؟ من نمیدونم چجوری باید به خودم برسم. شوهرمم با کاشت ناخن و مژه مخالفه بعد میگه به خودت برس  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اهل فشن و مد بودن به چیزه به خود رسیدن یه چیز دیگه

اهل مد و فشن که باید ببینی چی مده

ولی بعضی از کسایی که به خودشون میرسن اصلا دنبال مد نیستن فقط می دونن چی بهشون میاد شیک میپوشن به پوست و موشون میرسن آرایش اگه بخوان میکنن کلا دستشون باز تره

دسته اول اگه مژه و ناخنی مد شه میکارن ولی برای دسته ۲ دلخواهه

حتما نباید مصنوعی بشی که😶 اول از همه به پوستت و موهات برس لباسای جینگول بپوش

بلد نیستم چجوری برسم به پوستم موهامم سوخته. کلا نمیذاره زباد برم ارایشگاه میگه خودت بکن. منم هیچی بلد نیستم انگار   

بلد نیستم چجوری برسم به پوستم موهامم سوخته. کلا نمیذاره زباد برم ارایشگاه میگه خودت بکن. منم هیچی بل ...

یه کم به سلامتشون برس. اگر موهات آسیب دیده کوتاه کن. یه مدل قشنگ. بعد از ماسک مو و شامپوی خوب استفاده کن.

برای پوستتم یه روتین پوستی داشته باش.

😶❤

برو میکاپ جدید یاد بگیر.خودآرایی....لباسای خوشگل لوسین های مختلف.....انواع اقسام ماسک های پوست.......ناخن خودت بزار بلند شه.....لاک جورواجور.....اکسسوری های خوشمل.......همیشه یه شکل نباش......انواع شنیونهای دخترونه رو یاد بگیر انواع بافت ها.....

اون دخترا اینکارا میکنن خوشملن همیهش

یه دختر خوشگل عملی خیلی بهتره ی دختر زشت نچراله 😒

اصنم این چیزا خز نیس 

هر چیزی ک باعث زیباتر شدن بشه عالیه 

شمام اول از همه ب پوست و دندوناتو موهات برس 

ب اندامت اهمیت بده 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
یه دختر خوشگل عملی خیلی بهتره ی دختر زشت نچراله 😒 اصنم این چیزا خز نیس  هر چیزی ک باعث زیبات ...

منم همین فکرو میکنم خدایی 

من بینیمو عمل کردم ولی دیگه بقیه رو بلد نیستم