2777
2789

من و نامزدم غیر رسمی هستیم یعنی فقط خانواده ها میدونن و اصلا علنی نیس . 

بعد اینکه نامزدم با دوستاش تفریح میره یا مسافرت یکی دو روزه البته حین مسافرت به منم زنگ میزنه و پیام میده و تا جاییکه میدونمم دوستاش اهل دختر بازی نیستن و ... 

آیا الان تو این شرایط اصلا به من مربوط هس که بگم نره یا حساس باشم ؟ 

چون خیلیا شوهراشونم راحت میرن مسافرت میگم که نامزد غیر رسمی اصلا میشه تو این چیزا دخالت کنه یا فعلا زوده ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر ناراحتت میکنه این موصکع خیلی دوستانه باهاش در میون بزار.الان حلش کنی خیلی بهتره .بالاخره شما دارین باهم اشنا میشین اشنایی هم برای همین جیزاس دیگه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

من نظر شخصی خودم را میدم .

الان ایشون با دوستاش باید بتونه سفر بره .

بعد از ازدواج باید با شما هماهنگ بشه .

الان که شما مشترک نیستین .زیر یه سقف نیستین .ایشونم هر جا نیاز به تفریح داره نگران اینکه شما تنها بمونی تو خونه که نیست ، پس راحت میره ...

من اصلا درست نمیدونم تو این موضوع ورود کنی

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من باشم دخالت نمیکنم مگه بچه است همسرت ؟

این موصوع ربطی به بچه بودن نداره که عزیزم.اسن جزو علایق و سلیقه هاس.باید باهم صحبت کنن باهم حلش کنن و کنار بیان

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

اگر بخوای محدودش کنی یا بعدا خودت محدود میشی یا ازت فاصله میگیره

مردا هم دوست داری گاهی مجردی با دوستاشون وقت بگذرونن، وقتی میگی دوستاش خوبن و اونجا هم به یادت هست چرا مانعش بشی؟

مخصوصا الان که میگی حتی رسمی هم نیست

اگه دوستاش ناباب نیستن دلیلی نداره شوهرتو محدود کنی عزیز همسر گرفته زندان بان ک نگرفته😄

اهل دختر بازی نیستن و همشون از خانواده های خوبن فقط یه بار مامانم حساسم کرد چون بدبینی داره گف از کجا میدونی دختر نمیبرن از روز یجوری شدم

نه بچه نیس اتفاقا خودش روراست بم میگه داریم میریم تفریح و ... با خودم میگم حساس بشم میتونه به بهانه ...

ببین دقیقا چرا احساس خوبی نداری 

خیلی زوج ها تنها یا با دوستان سفر میرن و اتفاقا برای زندکی هم خوبه

با همسرت صادقانه حرف بزن نه اینکه بپایی یا بخوای جلوی چیزی رو بگیری

سایت از صدا پر است و از حرف خالی