ebru_sahin مدیر استارتر عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 801 عنوان انجام رادیولوژی قبل اقدام 140 بازدید | 11 پست سلام بچها چند روز پیش تاپیک زدم برای ام ار ای ولی الان تو دفترچه شوهرم نگاکردم دیدم رادیولوژیه که با اشعه ایکس انجام میشهما قراره فروردین اقدام کنیم شوهرم چند روز دیگه رادیولوژی کمر داره مشکلی پیش نمیاد؟ خُـــدٰا ازْ هَــرْ چیـــزی کِه قَرارِه بٰاهٰاش روبِـرو شی بُــزُرگْتَــرِه... 1399/11/22 | 07:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ebru_sahin مدیر استارتر عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 801 تو کلینیک هم پرسیدم هنوز جوابی ندادن استرس دارم ی وقت مشکلی پیش نیاد دوست ندارم عقب بندازم اقدامو چون تنبلی هم دارم چندبار اقدام کردیم نشد خُـــدٰا ازْ هَــرْ چیـــزی کِه قَرارِه بٰاهٰاش روبِـرو شی بُــزُرگْتَــرِه...
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21753 سلام عزیزخواهر شوهرم متخصص رادیولوزی هستن اگر بخوای امروز ازشون میپرسم بهتون میگم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ebru_sahin مدیر استارتر عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 801 سلام عزیز خواهر شوهرم متخصص رادیولوزی هستن اگر بخوای امروز ازشون میپرسم بهتون میگم مرسی عزیزم لطف میکنی💚🥰خیلی خوشحال شدم😘 خُـــدٰا ازْ هَــرْ چیـــزی کِه قَرارِه بٰاهٰاش روبِـرو شی بُــزُرگْتَــرِه...
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21753 مرسی عزیزم لطف میکنی💚🥰خیلی خوشحال شدم😘 خواهش میکنم گلم😘😘پرسیدم جوابش رو بهتون میگم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ebru_sahin مدیر استارتر عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 801 خواهش میکنم گلم😘😘 پرسیدم جوابش رو بهتون میگم خیلی ممنون💚💛🧡❤️💙💜☺️ خُـــدٰا ازْ هَــرْ چیـــزی کِه قَرارِه بٰاهٰاش روبِـرو شی بُــزُرگْتَــرِه...
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21753 خیلی ممنون💚💛🧡❤️💙💜☺️ فدات عزیزم😘😘❤❤❤ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21753 سلام عزیزپرسیدم گفتن که مشکلی نیستش و میتونن اقدام کننفقط تا دوروز بعدش شیر زیاد بخوره اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ebru_sahin مدیر استارتر عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 801 سلام عزیز پرسیدم گفتن که مشکلی نیستش و میتونن اقدام کنن فقط تا دوروز بعدش شیر زیاد بخوره سلام گلم اهان باشه عزیزم مرسی واقعا دستتون درد نکنه چند روزه هیچکی جوابمو نداد ممنون زحمت کشیدی😘❤️ خُـــدٰا ازْ هَــرْ چیـــزی کِه قَرارِه بٰاهٰاش روبِـرو شی بُــزُرگْتَــرِه...
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21753 سلام گلم اهان باشه عزیزم مرسی واقعا دستتون درد نکنه چند روزه هیچکی جوابمو نداد ممنون زحمت کشیدی😘❤️ خواهش میکنم گلم😘😘کاری نکردمانشاءالله به زودی خدا بهتون نی نی سالم و صالح بده اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ebru_sahin مدیر استارتر عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 801 خواهش میکنم گلم😘😘 کاری نکردم انشاءالله به زودی خدا بهتون نی نی سالم و صالح بده انشالله بازم ممنون عزیزم خُـــدٰا ازْ هَــرْ چیـــزی کِه قَرارِه بٰاهٰاش روبِـرو شی بُــزُرگْتَــرِه...
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21753 انشالله بازم ممنون عزیزم خواهش میکنم عزیز اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم