2777
2789
عنوان

پدر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 2070 بازدید | 30 پست
اصلأ وقت نذار عوض نمیشن نگران مادرت نباش عادت کرده کمتر برو بدون شوهر برو فقط واسه یه چایی

شوهرم که خیلی کم میاد خودمم میرم یه چیزی میبرم یا واسه بچه م خوراکی میبرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا فک میکنم اگه من بچه ی بد و بدذاتی بودم باید همین فکرو میکردم که نهایتش برای خودمه همش و مال و ...

سن ک میره بالا خساست جون میشه اینو از قدیم گفتن

کارتون سخته

ولی بزرگای فامیل رو بیارین عمویی دایی کسی ک رودرواسی داره

بدم نه ک بفروشین خرج کنید

بگین بفروشیم ک اونیکی ساختمونو بسازیم، ک پولت بیشتر بشه...ی همچین پلنی...

حالا شوهرت خسیس هست یا خوبه؟

شوهرم خداروهزار مرتبه شکر اصلا اهل خساست نیس تازه من جلوی خیلی خزیداشو میگیرم ولی یه اخلاقی که داره برای بابام یا خانواده م کم میزاره چون میگه خودشونم کم میدن مثلا اگه تولدی مراسمی چیزی باشه دقیقا به همون اندازه که بابام میدن که معمولا کمم هس میده

سن ک میره بالا خساست جون میشه اینو از قدیم گفتن کارتون سخته ولی بزرگای فامیل رو بیارین عمویی دایی ...

اتفاقا همین برنامه رو خواستیم اجرا کنیم.خونشون کلا مخروبه شده و بازسازی هم نمیکنن.گفتیم بفروشین و این حرفا ولی قبول نمیکنن

شوهرم که خیلی کم میاد خودمم میرم یه چیزی میبرم یا واسه بچه م خوراکی میبرم

پدر من مثل پدر شما بود یه کم بهتر....بعد ک ازدواج کردم شوهرم از پدرم بدتره...خیلی نداری و بی پولی کشیدم...حتی پول تو جیبی هم از مامانم میگیرم چون خودش کارمند بوده....حالا یه موقعیت کاری برام پیش اومده دعا کن درست بشه از اینهمه نداری نجات پیدا کنم.

پدر من مثل پدر شما بود یه کم بهتر....بعد ک ازدواج کردم شوهرم از پدرم بدتره...خیلی نداری و بی پولی کش ...

حتما دعا میکنم عزیزم الان باردارم و از ته دل میخوام زودتر از نداری نجات پیدا کنی چون کاملا درکت میکنم 

ممنونم.باز خدا رو شکر ک شوهرت مثل پدرت نیس...من خیلی اذیت شدم و میشم.

میدونی ماها که پدرمون خسیس بوده فک میکنم همیشه ته ذهنیتمون اینه که حالا هم شوهرمون داره واسمون کم میزاره.من میگم شاید شوهرت خوبه ولی این ذهنیت از خونه ی پدرت مونده آره؟

اتفاقا همین برنامه رو خواستیم اجرا کنیم.خونشون کلا مخروبه شده و بازسازی هم نمیکنن.گفتیم بفروشین و ای ...

تیریک بزنید، لوله رو سوراخ کنید، اوضاع رو باید بحرانی کرد بنظرم ج.ری ک خودش کلافه شه

میدونی ماها که پدرمون خسیس بوده فک میکنم همیشه ته ذهنیتمون اینه که حالا هم شوهرمون داره واسمون کم می ...

نه اونم خسیسه...لباس اصلا نمیخره.وسایل خونه کهنه شده ولی نمیخره.فقط برای خوراک خرج میکنه اونم چیزایی ک خودش دوست داره یا بچم دوست داره...برا من خیلی کم.مثلا اهل مسافرت یا رستوران نیس.پول تو جیبی نمیده.کارت بهم نمیده.

به خدا اسی بعضیا با همین خساست پولدار میشن یکیو میشناسم از خسیسیش گوجه رو به جا اینکه با کیلو بخره ...

پدر منم جز میلیاردراس الان ولی توی سرما میخوابه.لباس نمیخره برا خودش.رستوران تاحالا نرفته...چی بگم دیگه

نه اونم خسیسه...لباس اصلا نمیخره.وسایل خونه کهنه شده ولی نمیخره.فقط برای خوراک خرج میکنه اونم چیزایی ...

اگه همسرت مخالف نیس حتما از الان به فکر کار باش دستت بره توی جیب خودت.حتما هاااا