بچه ها پدرم تقریبا پولدارن و دستشون به دهنشون میرسه.دو سه تا خونه و دو سه تا مغازه دارن و سه تا هم ماشین.ولی اگه بگم شاید باور نکنین که مایحتاج ضروری خونه مثل برنج و روغن و چایی و اینارو به زور و با هزار تا غرغر و منت میخره.من خودم ازدواج کردم خواهر برادرمم همینطور اما وقتی میریم اونجا طفلی مامانم اینقدر جوش میزنه که همه چی خوی باشه و کم وکسری نباشه.خیلی غصه ش رو میخورم خیلی و بیشتر از همه از این ناراحتم که چرا دست و بالم اونقدر باز نیس که بتونم کمکش کنم و شوهرمم راضی نیس اگه بخوام کمکی چیزی بکنم.برادرمم که ازدواج کرده گهگاهی چیزی میخره و هیچوقت دست خالی نمیاد خونشون
به خدا فک میکنم مگه چقدر آدم میخواد زندگی کنه که زن و بچشو سختی بده.
شوهرم خداروهزار مرتبه شکر اصلا اهل خساست نیس تازه من جلوی خیلی خزیداشو میگیرم ولی یه اخلاقی که داره برای بابام یا خانواده م کم میزاره چون میگه خودشونم کم میدن مثلا اگه تولدی مراسمی چیزی باشه دقیقا به همون اندازه که بابام میدن که معمولا کمم هس میده
شوهرم که خیلی کم میاد خودمم میرم یه چیزی میبرم یا واسه بچه م خوراکی میبرم
پدر من مثل پدر شما بود یه کم بهتر....بعد ک ازدواج کردم شوهرم از پدرم بدتره...خیلی نداری و بی پولی کشیدم...حتی پول تو جیبی هم از مامانم میگیرم چون خودش کارمند بوده....حالا یه موقعیت کاری برام پیش اومده دعا کن درست بشه از اینهمه نداری نجات پیدا کنم.
ممنونم.باز خدا رو شکر ک شوهرت مثل پدرت نیس...من خیلی اذیت شدم و میشم.
میدونی ماها که پدرمون خسیس بوده فک میکنم همیشه ته ذهنیتمون اینه که حالا هم شوهرمون داره واسمون کم میزاره.من میگم شاید شوهرت خوبه ولی این ذهنیت از خونه ی پدرت مونده آره؟
میدونی ماها که پدرمون خسیس بوده فک میکنم همیشه ته ذهنیتمون اینه که حالا هم شوهرمون داره واسمون کم می ...
نه اونم خسیسه...لباس اصلا نمیخره.وسایل خونه کهنه شده ولی نمیخره.فقط برای خوراک خرج میکنه اونم چیزایی ک خودش دوست داره یا بچم دوست داره...برا من خیلی کم.مثلا اهل مسافرت یا رستوران نیس.پول تو جیبی نمیده.کارت بهم نمیده.