2777
2789
با این وضعیتی که شما میگی سخته درسته بچه با خودش برکت میاره اما کم خرجی هم نداره تو این دور و زمونه ...

یبار به مادرشوهرم گفتم خب اگه شما کمکمون میکنید باشه ما میریم تو فکر بچه.

گفت به ما چه....ما خودمون نداریم و تازه از بچه خلاص شدیم(وضعشون از ما بهتره.)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار به مادرشوهرم گفتم خب اگه شما کمکمون میکنید باشه ما میریم تو فکر بچه. گفت به ما چه....ما خودمون ...

پس کار به کارشون نداشته باش. بذار هر چقدر میخان بچه بچه کنن.

هر وقت خودت و همسرت از لحاظ مالی و احساسی به نتیجه رسیدید بچه بیارید.

منم دقیقا همینو میگم هر سری دعوامون میشه....همش مامانش میگه زودباشید بچتون بهتون نگه من پیرزن پیرمر ...

غیر منطقیه این حرفا واسه این دور و زمونه.. سنتون کمه بابا.. هنوز کلی وقت هست عزیزم...من 73 ام مجردم و خودم فکر میکنم اگه ازدواج کنم بچه رو بذارم واسه بعد 30 سالگی ...

استارتر اصلا ب حرف بقیه گوش نده ...ب مام همین حرفارو زدن

مام کمک میکنیم و سخت نگیرین 

الان ی اسباب بازی واسه بچم نمیخرن همه چییییی از اول پای خودمون بود

الانم گیر دادن یکی دیگه بیارین تنها نباشه ولی غلط کردن نظر میدن! 

مگه ب حرف اوناس..

اگه شوهرت ب حرف اونا میخواد گوش بده حداقل قایمکی خودت جلوگیری کن قرص بخور 

وااااا🙁 
پس کار به کارشون نداشته باش. بذار هر چقدر میخان بچه بچه کنن. هر وقت خودت و همسرت از لحاظ مالی و احس ...

امشب  شنیدم یواشکی شوهرم به مامانش گفت باشه ماه دیگه میریم تو اقدام واسه بچه

انقدر ناراحتم که حد نداره...فقط رضایت اونا شرطه انگار🙁

استارتر اصلا ب حرف بقیه گوش نده ...ب مام همین حرفارو زدن مام کمک میکنیم و سخت نگیرین  الان ی ...

به شما حداقل گفتن کمک میکنیم.به ما که گفتن به ما چه..خودتون میدونین ولی بیارین رزقش میاد.

یوقت نابارور نشید