password مدیر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 974 عنوان زمان مناسب بچه دار شدن | مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 40 پست دوستان بنظرتون من با این شرایط چه زمانی بهتره بچه بیارم! 1399/11/22 | 01:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
password مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 974 اگه منظورت کروناس ک معلوم نیس تا کی هس بعدم واکسنش اومده مردمم ب حالت عادی زندگی برگشتن اقدام ... نه شرایط زندگیمو میگمبه خدا عقده شده ی جا مسافرت برم با شوهرم.هنوز ماه عسلم نرفتیم
شاینینگ عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 164 به شوهرم میگم یکم مرغ و بوقلمون بخر... رفته ی کف دست مرغ اورده میگه فعلا اینو بخوریم تا بعد . بعدم ... من باشم صبر میکنم . بچه واقعا مسئولیت داره... به حرف مردم کاری نداشته باش واقعیت زندگی خودتون رو ببین...با آرزوی سلامتی و موفقیت برای تو
گلمریم۷۰ عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 1306 بزار یکم جا پا شوهرت محکم بشه سرکار انشالله وامی چیزی میگیری ماشین میخرین بعدش با ارامش فکری بیشتر واسه بچه اقدام کن ، فعلنم که بچه ندارید میتدنی خودت کاری چیزی پیدا کنید هم یکم از حرق و حدیثای مادرشوهرت دور بشی هم کنار شوهرت زودتر پیشرفت کنید .
password مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 974 امشب ناراحت شدم همسرم به مامانش گفت خودم تو فکرم...اخه چیا تو فکریتازه هر روز شوهری میگه معلوم نیس بتونم سر این کار بمونم....شاید نشه.من دلمو به چی خوش کنم و بچه بیارم!
targol2360 عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 2630 نه شرایط زندگیمو میگم به خدا عقده شده ی جا مسافرت برم با شوهرم.هنوز ماه عسلم نرفتیم مگه شرایطت چطوره
password مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 974 مگه شرایطت چطوره همینا که نوشتم...بی پولی...بی وسیلگی
password مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 974 من باشم صبر میکنم . بچه واقعا مسئولیت داره... به حرف مردم کاری نداشته باش واقعیت زندگی خودتون ... منم دقیقا همینو میگمهر سری دعوامون میشه....همش مامانش میگه زودباشید بچتون بهتون نگه من پیرزن پیرمرد نمیخام.من مامان جوون میخام!
password مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 974 بزار یکم جا پا شوهرت محکم بشه سرکار انشالله وامی چیزی میگیری ماشین میخرین بعدش با ارامش فکری بیشتر و ... همشون میگن تو سخت میگیری..بچه رزقشو میارهامشب به رو شوهرم نیوردم ولی خیلی ناراحتم...
password مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 974 هر وقت ازلحاظ مالی و شعوری اوکی بودیم من که اصلا حوصله بچه ندارم.عقده ی به مسافرت دوتایی تو دلم مونده.عقده یه فروشگاه رفتن عادی...و خیلی چیزا
password مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 974 خونه و ماشین رو الان خیلیا ندارن. بذار تکلیف حقوق همسرت معلوم بشه بعد اقدام کن اخه هر روز ته دلمو خالی میکنه و میگه معلوم نیس اینجا بمونم....کارشم آش دهن سوزی نیس ولی از بیکاری که بهتره
rآرامشr عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 8155 اخه هر روز ته دلمو خالی میکنه و میگه معلوم نیس اینجا بمونم....کارشم آش دهن سوزی نیس ولی از بیکاری که ... ایشالله خدا کمکتون کنه
password مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 974 بزار یکم جا پا شوهرت محکم بشه سرکار انشالله وامی چیزی میگیری ماشین میخرین بعدش با ارامش فکری بیشتر و ... گاهی اوقات از ازدواجم پشیمون میشم..از بس سخت شده شرایطحرفای مادرشوهر هم به کنار
password مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 974 ایشالله خدا کمکتون کنه امشب خاستم نظرخواهی کنم ببینم من درست میگم یا قوم شوهر و خود شوهر...میبینی تو رو خدا همه میگن یکم صبر کن شرایط اوکی بشه....
rآرامشr عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 8155 امشب خاستم نظرخواهی کنم ببینم من درست میگم یا قوم شوهر و خود شوهر... میبینی تو رو خدا همه میگن یکم ... با این وضعیتی که شما میگی سختهدرسته بچه با خودش برکت میاره اما کم خرجی هم نداره تو این دور و زمونه.خانواده همسر که میگن بچه بیار و شرایطت رو هم می دونن آبگیا حاضرن تو خرج و مخارج بچه کمکت کنن؟؟