2777
2789
عنوان

به نظرتون ادامه تحصیل بدم یانه

454 بازدید | 22 پست

سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر 

من به تازگی لیسانس حسابداریم و گرفتم و حسابدار مالیاتی هستم در گذشته دوست داشتم معماری بخونم ولی خانواده اجازه ندادن .الان خیلی به ادامه تحصیل علاقه دارم ولی اطرافیان میگن ادامه تحصیل  در حسابداری بی فایده است و گاهی اوقات به زبان و معماری هم فکر میکنم ولی به این فکر میکنم که شاید تحصیل در ایران بی فایده است و الان واقعا نمیدونم چیکار کنم. اگر نظری دارین میشه کمکم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دروس مهندسی و خصوصا معماری اصلش لیسانسه.اکه میخوای ارشد معناری بگیری، ب نظرم ارشد حسابداری بگیر. معناری یاد نمیگیری . و فقط توهم معمار بودن بهت دست میده. اصلا لطف هاش رو هم‌نمیفهمی. چون همه فاز هنری و لذتش در لیسانسه

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
اتفاقا سوال منم همینه منم کارشناسی حسابداریم تهش یه ارشدم بگیرم ولی اگر برای کارباشه بافوق دیپلمشم ک ...

تمام کسانی که الان من میبینم حسابدار رسمی هستن و شرکت دارن هم به من میگن ادامه تحصیل در حسابدادی بی فایده است. 

عزیزم دروس مهندسی و خصوصا معماری اصلش لیسانسه.اکه میخوای ارشد معناری بگیری، ب نظرم ارشد حسابداری بگی ...

ممنون عزیزم ار نظرت منم منظورم معماری از ارشد نبود ازهمون لیسانس بود که از دوستانی که در این رشته تحصیل کردن هم وقتی میپرسم میگن بی فایده است.

عه من بخاطرکلاسش دوس دارم

رشته حسابداری فوق یا ارشد به نظرم کلاس نداره تخصص داشتنش خیلی بهتره که فقط با چندین سال تجربه به دست میاد و آزمون هایی هم داره مثل انجمن حسابداران خبره یا  مدرک حسابدار رسمی که شاید از فوق لیسانس خیلییی بالاتر باشه در حسابداری

رشته حسابداری فوق یا ارشد به نظرم کلاس نداره تخصص داشتنش خیلی بهتره که فقط با چندین سال تجربه به دست ...

عزیزم من فعلا کارورزی میرم خیلی رشتمو دوس دارم ازخدامه بانک برم ولی خب باید پیش بیاد دیگه ازطرفی همه بانکا نمیتونم معدل ۱۶ میخوان ولی میشه امید داشت سابقه و مهارت میتونه جای معدل بگیره؟

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
عزیزم من فعلا کارورزی میرم خیلی رشتمو دوس دارم ازخدامه بانک برم ولی خب باید پیش بیاد دیگه ازطرفی همه ...

واسه بانک تا جایی که من میدونم اول آزمون مهمه بعد مصاحبه اش چون دیدم کسی با ۱۳ پیام نور هم رفته بانک البته شایدم پارتی داشته ولی در کل دوست خودم ۳سال نشست آزمون استخدامی خوند آخرم قبول نشد منم کارو بودم تویه شرکتی تازه استخدام شدم