2777
2789
عنوان

به نظرتون ادامه تحصیل بدم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه بانک تا جایی که من میدونم اول آزمون مهمه بعد مصاحبه اش چون دیدم کسی با ۱۳ پیام نور هم رفته بانک ...

من خیلی استرس دارم راستش خوب درس نخوندم معدلم نزدیک۱۵ اومده ازطرفیم هرکاری که بخوام بکنم کلمه نشدن و نتونستن تو مغزم اکو میشه منو شل میکنه اما چندروزه که اینجا میرم واقعا دوس دارم کارمو حتی نوشتن ۴تافاکتور

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
یعنی معماری رو بخونی و نرم افزارم بیرون دوره ببینی ....مسلط نمیشی ؟؟؟؟اسکیس و اتوکد و کلا نرم افزاره ...

چرا اتفاقن یه بار با شخصی که معماری خونده بود صحبت کردم گفت دوره های آموزشی بیرون هست که با هزینه کمتر از دانشگاهم بیشتر یاد میگیری واسه اسکیس و اتوکد و بقیه هم گفت کلاس جداگانه برو اتفاقن من خیلی علاقه دارم فقط از بی نتیجه بودنش میترسم به خصوص وقتی میبینم معماری ها بیکارن

من خیلی استرس دارم راستش خوب درس نخوندم معدلم نزدیک۱۵ اومده ازطرفیم هرکاری که بخوام بکنم کلمه نشدن و ...

اصلن ناراحت نباش نشد هم نشد خدا بزرگه الان طرف چند جا مالی کار میکنه ماهی ۱۰ تا ۱۲ تومن در آمدشه