2777
2789
عنوان

بیاییداز کارای خوبتون تعریف کنید

260 بازدید | 33 پست

به نظرتون چه کارخوبی انجام دادیدکه الان بابتش خوشحالیدحتی اگه کوچیک بوده ولی براتون باارزشه بگید تا از هم یاد بگیریم...یا اگر دیدید کسی کار خوبی کرده شما لذت بردید و شگفت زده شدید از روح بزرگش بیایید تعریف کنید  

عضوتاپیک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر روز تو این سایت کنی مشاوره میدم 

کلا اومدم اینجا به خاطر اینکه کمکی کنم حال روحیم خوبه😊

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

یکی از همکارام هیچ وقت خانمهایی که میان اداره وسیله میفروشن دست خالی رد نمیکنه، با اینکه فوق العاده شیک و اهل استفاده از چیزهای مارک هست اما دختر خیلی خوبیه و ازشون وسیله میخره

.                                                                  

به نظر خودم بهترین کارم اینه که همیشه احترام مادر شوهرم رو داشتم.😊😊

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم
نه بگو اینجاکه همو نمیشناسیم که ریا بشه میخام از هم کار خوب یاد بگیریم 

شوخی کردم😂

خیلی کوچیکه ولی هر روز برای پرنده ها غذا میریزم 

از دست فروشا حتی اگه چیزی لازم نداشته باشم خرید میکنم

دیش دیری دیرین ماشالا💃
درسته کار خوب گفته نشه بهتره . ولی گفتنش باعث یادآوری و ترویجش میشه و بعضیا هم سعی در انجام دادن اون ...

آره به نظرم اینجا خوبه گفته بشه چون اینجا که ریا نمیشه مثلا من برم تو جمع فامیلا بگم شاید ریا کاری و پزو فخر فروشی حساب کنن ولی اینجا که ما همو نمیشناسیم

عضوتاپیک 
شوخی کردم😂 خیلی کوچیکه ولی هر روز برای پرنده ها غذا میریزم  از دست فروشا حتی اگه چیزی لازم ن ...

خیلی عالیه من به اینجور آدما که دورو برم باشن افتخار میکنم

عضوتاپیک