به نظرتون چه کارخوبی انجام دادیدکه الان بابتش خوشحالیدحتی اگه کوچیک بوده ولی براتون باارزشه بگید تا از هم یاد بگیریم...یا اگر دیدید کسی کار خوبی کرده شما لذت بردید و شگفت زده شدید از روح بزرگش بیایید تعریف کنید
گذشت یه مقدار معقول برای نگه داشتن احترام خانواده شوهر یه قدرت میخاد که هر زنی نداره فقط خانمایی با ...
ممنون عزیزم.شما لطف دارید.
اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم
هم صحبتی با ادمای ناامید و افسرده اطرافم که به گفته خودشون سردرگمن و نیاز به هم صحبت و راهنما دارن😇
خب راستی اینو من خیلی انجام میدم گوش شنوا میشم و آرامش براشون ولی گاهی حس میکنم داره به زندگی خودم آسیب میزنه چون تمام وقت و انرژیمو گاهی روزا میدم به اونا
پدرم پیره با داداشم زندگی میکنه روزیکه براش غذا میبرم مخصوصا غذاهای که دوست داره خیلی حس خوبی دارم و ...
آفرین منم سعی میکنم خیییلی دربرابر دوروبریام صبور باشم اگر کار خاصی از دستم برنمیاد ولی همون مدت کمی که پیش من هستند حداقل مشکلاتشونو فراموش کنن دیوونه میشم وقتی کسی مثلاخلافکاره یا عصبیه رفتار اطرافیانو باهاش ببینم میگم بایدبا اینجور آدما که یا پیرن یا مریضن یا هر نوع مشکلی دارن رفتار متفاوت داشت تا اونا به آرامش برسن