خانما خاستگاری دارم که وصع مالیش خوبه ولی ۳۶سالشه و من ۲۱سالمه و مامایی میخونم میشناسمش خانواده خوبین و اخلاق دارن .اما این اختلاف سنی زیاد و مسئله درسمدکه هنوز تموم نشده خیلی دودلم کرده .به بابام گفتم بش بگه جوابم منفیه و ایشون در جواب گفتن که چرا رد کرده ؟ و بابام گفته اختلاف سنی زیاد ایشونم در جواب گفته خوشبختش می کنم و اینا و من خیلی دودلم 😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جالبه ها من تو یه گپ با عربا صحبت می کنم اصلا ۴ سال بزرگتر باشن بد می دونن و ترجیح میدن با هم سن خودشون باشن. ایران ماشاءالله همه دنبال اختلاف سنی هستن
مردای ایران واقعا پررو شدنا
خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
اگه بخای باهاش ازدواج کنی و اگر بچه بخای باید زود کار های بچه دار شدن رو انجام بدین چون سن شون میره بالا و معلولا بچه ها پدر و مادر کم سن دوس دارن داشته باشن