2777
2789
عنوان

واکسن😰

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلااااااااااااااااام استارتر جان لطفاً راضی باشید  اگه راضی نیستی بگو پاک کنم برای سلامتی و ت ...

راضی راضی م عزیزم

خودمم فرستادم

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

واکسن آکسفورد که در کره جنوبی داره تولید انبوه میشه رو هم انگار قرار شده بخرن. امیدوارم برای پوشش عوارض احتمالی واکسن روسیه نباشه!

زین دایره مینا خونین جگرم می ده  تا حل کنم این مشکل در ساغر مینایی ( حافظ)
تایید بهداشت جهانی به یه ورشونم نیست اول به بچه خودم میزنم😑😑

پس چی 😣

من الان وحشت کردم دارم میبینم چیکار میکنن

واكسن روسى رو خريدن بعد گفتن عوارضش پاى خودتون چون زدنش اجبارى نيست 😐

خداکنه اجباری نباشه

فکر کردم بالاییا مثل رئیس جمهور و دارو دسته اش زدن اخه چند جا نشون دادن بدون ماسک بودن نمیدونم حال ...

بما ک ازونا نمیزنن

کادر درمانیها دارن از پا درمییان   بیان بزنن تموم بشه این بیماری اه 

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
خداکنه اجباری نباشه

هیچ وقت اجباری نمیکنند بخصوص برای ادمای عادی نگران نباش نخواستی نزن تازه به زور خودشونو رو بکشنن از الان به طور مداوم واکسن بزنن تا تابستون نصف جمعیت کشورم واکسیناسیون نمیشن فرایند طولانی هست پس کلا نگران نباشید 

کادر درمانیها دارن از پا درمییان   بیان بزنن تموم بشه این بیماری اه

ب اینا اعتماد نیس میزنیم ی بلا دیگ گریبان گیرمون میشع

هیچ وقت اجباری نمیکنند بخصوص برای ادمای عادی نگران نباش نخواستی نزن تازه به زور خودشونو رو بکشنن از ...

اگ جواب داد بزنیم 

دوستان واکسن روسی داره زده میشه !!!! چرا جو سازی میکنید اخه مثلا الان واکسن فایزر که امریکا تولید کرده عالیه و صد در صد ایمنه!!!!؟ همه امریکایی ها واکسن فایزرو زدن !!!! کرونا در امریکا ریشه کن شده؟ والا من یکی از دوستام امریکا زندگی می کنه اونجام همه از واکسن فایزر می ترسن !!! کسی هم هنوز نزده ....  امریکا هم امار مرگ   میرش فاجعه اس نه اماری که بیست سی میگه امار رسمی و جهانی که خودشون اعلام میکنن پس نه دارهاشون از داروهای ما بهتر نه کادر درمانشون و نه حتی واکسنشون  از این حجم جو گیری خود زنی خود باختگی تعجب میکنم یه جوری حرف میزنید انگار اگر امریکا واکسن تولید کنه کمیاست ایران تولید کنه اشغاله !!!! چرا اخه این توهمو دارید