2777
2789

کمپرس گرم کن فاموتیدین بخور 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خوبه سوزش معده رو کم می کنه. دکتر نرفتی دارو بده بهت... من برا سوزش معده و تهوع امپرازول و متوکلوپرامید میخورم... البته دکتر تجویز کرده هر وقت حالم بده می خورم همیشه نه... متوکلوپرامید رو سر خود نمیشه خورد چون ممکنه حساسیت داشته باشی. برو دکتر ببین چی مبگه.. گاهی هم عرق نعناع میخورم خوبه برام

بارداری شما؟ یعنی همیشه اینجور میمونم؟

اره باردارم. نه بابا... چون بچتون بزرگ شده به معده فشار میاره بخاطر اونه. من تو بارداری اولم  شیر میخوردم سوزش معدم رو خوب می کرد...اما الان داغونم... کلا این بارداریم با بارداری قبلیم زمین تا اسمون شرایط و علایمم فرق داره

عزیزم به قول قدیمیا بچه ت داره تو کلش مو در میاره سوزش معده داری غذات و کم کن خوب بجو کم کم و آرام ...

تا اخر بارداری همینجوری میمونم؟ تازه یه ماه حالت تهوعم خوب شده یکم داشتم وزن میوردم باز این شروع شد

انشاالله یه بچه تپل و خوشگل و سالم قسمتت بشه خوردنت رو رعایت کن خوب میشی

ان شاالله .. ممنون عزیزم چقدر تو مهربونی . ان شاالله شما هم همیشه سالم و سلامت و خوشبخت باشین❤️😍🥰