2777
2789
عنوان

واکسن😰

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 35 پست
اگ جواب داد بزنیم 

من به شخصه اگر قرار باشه بزنم فقط واکسن ایرانی میزنم نمیدونم چرا همه پلاسماهای الوده فرانسه رو فرامووش کردند من به واکسن خارجی اعتماد ندارم فقط واکسن ایرانی اونم ویروس کشته میزنم نه دستکاری های ژنتیکی

دوستان واکسن روسی داره زده میشه !!!! چرا جو سازی میکنید اخه مثلا الان واکسن فایزر که امریکا تولید کر ...

به نظر منم واکسن ایرانی قابل اعتماد تره اون ما که توی کشورمون سابقه پلاسمای الوده داشتیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان واکسن روسی داره زده میشه !!!! چرا جو سازی میکنید اخه مثلا الان واکسن فایزر که امریکا تولید کر ...

نمیگم امریکایی خوبه روسی بده مبگم اینا ثبت و تایید شده عایا؟

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
من به شخصه اگر قرار باشه بزنم فقط واکسن ایرانی میزنم نمیدونم چرا همه پلاسماهای الوده فرانسه رو فرامو ...

منم همين طور !!!! بس كه كم اطلاعن بس شستشوي رواني داده شدن بخدا ايران در پزشكي و صنعت دارو سازي اصلا ضعيف نيست ايران و كوبا سردمداران سيستم بهداشتي هستن ولي ديگران فكر ميكنن سوئد خوبه المان خوبه كانادا خوبه !!! همه از بي اطلاعي از وضعيت واقعي بهداشت و درمان امريكاس

نمیگم امریکایی خوبه روسی بده مبگم اینا ثبت و تایید شده عایا؟

بابا قطعا شده فكر كن دكتراي ايراني گاها جرات نداشتن به مريضا توصيه كنن از داروهاي گياهي استفاده كنن دليلشم اين بود كه سازمان بهداشت جهاني پروتكلش اينه كه حق توصيه دارهاي گياهي نداريد حالا فكر كن بخوان واكسن بزنن