2777
2789
عنوان

زرنگ بازی!!!!

117 بازدید | 7 پست

بچه ها پس چرا من از این زرنگ بازیا بلد نیستم.گوشی شوهرم رمز داره اعتراضم میکنم دعوا میکنه منم که از داد وبیداد میترسم دیگه هیچی نمیگم البته مرد دلسوز و کاری وخوبیه یکمم خسیسه.فکر نکنم بره دنبال دختربازی واین حرفا.آخه زن بازی ودختربازی خرج داره!!!!

برای کسانی که به وجود خدا ایمان دارند هیچ توضیحی لازم نیست وبرای کسانی که به وجود خدا ایمان ندارند هر توضیحی اضافه است.

اره

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب#  

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

عزیزم اگه اون چک‌ نمیکنه گوشیتو توام نکن 

درسته زن و شوهر هستین اما بالاخره یه حریم خصوصی وجود داره خوشش نمیاد رمز گوشیشو بدونی

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش