2777
2789
عنوان

روز نهم انتقال جنین فریز

536 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها روز نهم انتقال جنینم علائمش چیه

تعداد رای : 2
نظرسنجی
روز نهم انتقال
1
50%
روز دهم انتقال
1
50%

دنبال علائم نباش عزیزم من یدفعه بدون علامت منفی شدم یدفعه با کلی علامت منفی شدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنبال علائم نباش عزیزم من یدفعه بدون علامت منفی شدم یدفعه با کلی علامت منفی شدم

عزیزم من تخمک اهدایی گرفتم ۱دونه بلاست انتقال دادم امروز روز نهم هستم.فقط دیشب درحد ۲قطره لک قهوه ای دیدم و تمام..بیبی چک هم بعد ۵دقیقه خط خیلی کمرنگ میزنه

عزیزم من تخمک اهدایی گرفتم ۱دونه بلاست انتقال دادم امروز روز نهم هستم.فقط دیشب درحد ۲قطره لک قهوه ای ...

عزیزم ان شاالله که مثبت باشی صبر کن دو روز دیگه بیبی بزن اگه هاله انداخت ان شاالله مثبتی

چندمین باره انتقال میدی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

عزیزم ان شاالله که مثبت باشی صبر کن دو روز دیگه بیبی بزن اگه هاله انداخت ان شاالله مثبتی چندمین بار ...

اولین بارمه

پریروز هاله انداخت امروز هم هاله انداخت اما باز پررنگ تر از ۲روز پیش بود

اولین بارمه پریروز هاله انداخت امروز هم هاله انداخت اما باز پررنگ تر از ۲روز پیش بود

اچ سی جی نزدی؟

عزیزم ان شاالله که مثبت باشی صبر کن دو روز دیگه بیبی بزن اگه هاله انداخت ان شاالله مثبتی چندمین بار ...

دلم طاقت نیاورد امروز تیتر بتا دادم ۳۵ بود.آخه خودم تو درمانگاه کارمیکنم دوستم تو آزمایشگاه برام انجام داد.بیشتر از ۲۵ میگن مثبته.نمیدونم بازم

دلم طاقت نیاورد امروز تیتر بتا دادم ۳۵ بود.آخه خودم تو درمانگاه کارمیکنم دوستم تو آزمایشگاه برام انج ...

زود رفتی آزمایش مبارکه 

دو روز دیگه تکرار کن اگه دو برابر شده بود حتما مثبته

چند سالتونه؟

27  سالمه .توکل برخدا .برای هم دعا کنیم

ان شاالله که بارداری نگران نباش