سلام دوستان از امروز تصمیم گرفتم دخترمو از شیر بگیرم واقعا سخته از صبح تا حالا بهونه میگیره سینمو چسب زدم هی میاد بالا میزنه دستمال کاغذی میاره میگه پاککن..الان هم با بدبختی تو بغل راه رفتم خوابیده.اصلا عادت به رو پا خوابیدن نداره فقط باشیر خوابش مییره کسی راهنمایی داره بهم بگه ممنون میشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم دیروز از صب ب سینم رژ زدم که دخترمو از شیر بگیرم ۲۰ ماهشه .روزش خوب تحمل میکرد اما شب موقع خواب انقد گریه کرد و خودشو به در و دیوار زد که استفراغ کرد مجبور شدم بهش بدم دوباره بخوره
منم دیروز از صب ب سینم رژ زدم که دخترمو از شیر بگیرم ۲۰ ماهشه .روزش خوب تحمل میکرد اما شب موقع ...
من چسب زدم رپز اول خیلی بی تابی کرد ولی شکر خدا کم کم عادت کرد توشب هم گرسنه که میشه شیر خرما درست میکنم تو شیشه بهش میدم سعی کن سرشو گرم کنی و دوسه شب راه برو تو بغلت یا سرکنفت خوابش کن