2777
2789
عنوان

اگه کسی تجربه از شیر گرفتن نی نی شو داره کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 51 پست
اره ولی واقعا سخته خیلی  دلم سوخت براش

چرا تا 2سالگی نمیدی؟ 

بخاطر خودم میپرسم

من‌ الان بچه ام میره 10 ماه بشدت دست و پام لاغر شده ضعیف شدم ووو اما اگر خدا توان بده میخوام تا 2سال شیر بدم 

میخوام ببینم علتی داره زودتر از شیر میگیری یا واقعا تا اون زمان جون نداره دیگ

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه منم الان چسب زدم  هی میاد دستش میزنه و میره

اره بزار بزنه بزار باور کنه ک زودترازسرش بیوفته 

مال منم میزد بالا ی نگا میکرد بوسش میکرد میگفتم جیز شده خودمو ناراحت نشون میدادم اون دیگ منو ناز میکرد دلدادیم میداد 🤣😂🤣🤣

اره بزار بزنه بزار باور کنه ک زودترازسرش بیوفته  مال منم میزد بالا ی نگا میکرد بوسش میکرد میگف ...

وای خدا😍 چقد خوبن این فسقلیا آخه. منو خواهرکوچیکم 18سال اختلاف سنمونه. وقتی مامانم ازشیر گرفتش من پیش خودم میخوابوندمش. بهونه میگرفت بازی میکردم باهاش. قلبم❤ چقدخوبن بچه ها

دردم از یار است و درمان نیز هم

اسی  عزیزم من خودم سه تا بچه دارم  تجربه اشو دارم  بچه رو یه دفعه از شیر نگیرید بگید بهش که سینه ام زخم شده برای از شیر گرفتن باید وقت بزاری وکم کم وعدهای شیرشو حذف کنی  از  وعدهای شیر  صبح هم شروع کن  همزمان به یه چیز دیگه عادتش بده مثل شیر پاستوریزه با بیسکوئیت  بعد یکی دوهفته مبینی فقط وعده شیر شبش مونده که میخوره میخوابه  که اونم  کم کم قطع کن یعنی اول حسابی خستش کن که بدون شیر خوابش ببره بعد اگه نصفه شب گریه کرد  سینه ات رو دهنش بزار  بعد یه مدت نصفه شبا که بیدار میشه بجای شیر خودت چیزی که دوست داره بده بخوره و بخوابه   اینجور بچه زیاد تو شیر گرفتن اذیت نمیشه  فقط مامان باید صبر و حوصله کنه

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .

عزیزم من شرایطم فرق میکرد یک سالگی دخترمو از شیر گرفتم و سخت بود اما شد 

برای شما که از شیر میخوای بگیری چند مرحله هست که هم به نفع خودته هم بچه 

۱ کم کردن تعداد دفعات تو طول روز  در یک هفته 

۲ قطع کردن تو کل روز یک هفته 

3 قطع کردن تو شب 

اینجور هم بچه یهو بهم نمیریزه 

هم برای خودتت  بهتره شیر کم میشه نه تب لرز میکنی نه درد سینه 

تمام دور بر من این کارو کردن خیلی راضی بودن 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
یعنی شب بهش شیر بدم؟

اره کم کم از شیر بگیری کمتر هم نق نق میکنن من دوتا بچه هامو  با حذف و کم کردن وعدهای شیر گرفتم  الان بچه سومم سه ماهس 

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .