2777
2789

۲ تا سوال داشتم یه تاپیک زدم 😓

من اگه وضو بگیرم لاک بزنم دیگ نیاز نیس لاکمو پاک کنم برای نماز بعدی؟؟

یا اصن یه روش بگین که نیاز نشه لاکمو پاک کنم ( میخوام بدم هم ناخن بکارن هم طراحی کنن ولی خب نمیدونم چیکار کنم بتونم نمازمو بخونم )

سوال ۲ 

کسی شرطی نوع ۱ و ۲ و ۳ زبان انگلیسی بلده ؟؟؟ یادم میده بیزحمت مرسی 😘🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاک نماز نداره بعد وضو میخوای بزنی اوکیه تانماز بعدی اگه میتونی نگهداری وضوتو میتونی پاک نکنی 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

در مورد اولی میتونم بگم طب سنی ی مدل لاک دارن براحتی از رو ناخن برمیگرده و تا حدودی مضرات لاک معمولی رو نداره

شما بالاخره یکی از مبطلات وضو رو انجام میدی دیگ باطل میشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ممنون میشم یکم توضیح بدی راجبش 

غسل جبیره زمانیه ک خدایی نکرده مشکلی برات پیش اومده باشه مثال دستو پات دور ازجون گچ باشه یا اینکه وضو گرفتن یا غسل واست ضرر داشته باشه یا رو بدن خدانکرده سوختگی باشه

بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢
غسل جبیره زمانیه ک خدایی نکرده مشکلی برات پیش اومده باشه مثال دستو پات دور ازجون گچ باشه یا اینکه وض ...

واسع لاک هم هست من زنداییم ناخن کاشته و میخونه نماز..‌‌با غسل جبیره

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
واسع لاک هم هست من زنداییم ناخن کاشته و میخونه نماز..‌‌با غسل جبیره

من با مرجع صحبت کردم گفتن اشتباهه

بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢