2777
2789
عنوان

یه گوشی خوب بهم معرفی کنید

125 بازدید | 20 پست

سلام دوستان روزتون بخیر نمیدونم پست های من براتون ارسال میشه یا نه اما امیدوارم ارسال بشه تا هم باهاتون آشنا بشم و هم ازتون راهنمایی بگیرم این تاپیک رو برای گوشی زدم من  ۸ ساله این گوشیم رو دارم و الان دیگه  همش هنگه و خوب کار نمیکنه و خودمم ازش خسته شدم میخوام یه گوشی بگیرم که از هر لحاظ خوب و متناسب باشه لطفا منو راهنمایی کنید حدود ۹ الی ۱۰ میلیونم براش در نظر گرفتم

یا A71 یا شیایٌومی

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووو پولت خوبه میتونی یه گوشی خیلی خوب بخری نظر من A71

چند ماه پیش در مورد A70 و A71 میخوندم نوشته بود تقریبا خیلی بهم شبیهن و A71 زیادفرقی نداره با A70  چقدر بده ادم سردر نمیاره :-(

شیائومی نوت۸ بگیر خیلیی کیفیت دوربینش خوبه بقیه کارایاشم خوبه👌

شما این گوشیو داری؟ چند وقته باهاش کار کردی؟ هنگ نمیکنه؟ شارژش زود خالی نمیشه؟ چون من برا یه مدت طولانی در روز میخوام استفاده کنم

شما این گوشیو داری؟ چند وقته باهاش کار کردی؟ هنگ نمیکنه؟ شارژش زود خالی نمیشه؟ چون من برا یه مدت طول ...

راستش ن من ندارم ولی بیشتر خانوادمون از اینا داره ک خیلییییی گوشیه خوبیه از همه لحاظ 

شیایومی چه مدلی؟

نوت۸ دارم راضی هستم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️