2777
2789
عنوان

یکی بیاد بهم توضیح بده!!

76 بازدید | 8 پست

چرا بعضی از خانوما انقدر اصرار دارند از شوهر هاشون که تعادل روانی ندارند دست بزن دارند خیانت میکنند حامله بشن؟ 

چرا انقدر تلاش میکنید؟؟؟ چرا دوست دارید یه بچه رو بدبخت کنید به هوای اینکه بچه دار بشید همه چی خوب میشه؟؟؟

هیچی درست نمیشه فقط یه طفل معصوم رو وارد دنیای کثیفتون میکنید 

اون بچه حق داره تو یه محیط آروم و سرشار از محبت و عشق بزرگ بشه

اون بچه حق داره بهترین امکانات رو داشته باشه!!!

حق داره احساس آرامش داشته باشه !!! نه اینکه هرروز دعوا باشه هرروز خیانت هرروز کتک هرروز به این فکر کنه مامان و باباش یه روز از هم جدا میشن و تنها میمونه!!!

بس کنید دیگه

بهتره برای زندگی دیگران ما تصمیم نگیریم. هرکس شرایطی داره و تو اون شرایط باید تصمیم درست بگیره

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره برای زندگی دیگران ما تصمیم نگیریم. هرکس شرایطی داره و تو اون شرایط باید تصمیم درست بگیره

من تصمیم نمیگیرم هرکی هم دلش میخواد واسه زندگی خودش تصمیم بگیره نه واسه زندگی یه بچه!! درست بچه خودشه ولی حق نداره بدبختش کنه

حرفتون کاملا متین

ولی خیلی از زندگی ها ممکنه بعداز بچه دارشدن پایه های زندگی از هم بشکنه 

بعضیا هم چون میگن تنها هستن بچه میارن برای دلخوشی 

بعضیا میگن همه چی رفاه نیست ما مگه تو رفاه بزرگ شدیم 

خلاصه همه یه دلیل دارن هرچند ممکنه قانع کننده نباشه ولی خوب نمیشه که باهمه جنگید

حرفتون کاملا متین ولی خیلی از زندگی ها ممکنه بعداز بچه دارشدن پایه های زندگی از هم بشکنه  ...

من به اونا کار ندارم 

بعضی ها شوهراشون به شدت دست به زن دارند اهل خیانت و بی بند و بارن

همین چند وقت پیش یه خانومه تاپیک زده بود شوهرم جلو همه تو خیابون کتکم زده همه همسایه ها دیدن دلیلش هم خیلی خیلی مسخره بوده 

یه ماه نگذشته تاپیک زده که من اقدام کردم به بارداری چرا حامله نشدم!!

من به اونا کار ندارم  بعضی ها شوهراشون به شدت دست به زن دارند اهل خیانت و بی بند و بارن همین ...

چرا فکر میکنی هرچی اینجا بگن درسته

ممکنه اصلا اون خانم حتی ازدواجم نکرده باشه

به حرفا اینجا که نمیشه اعتماد کرد