2777
2789

اذیت نمیشین؟

اگه خانواده شوهر یکم فرهنگش پایین تر از خانواده خودم باشه و از نظر مالی هم پایین تر باشن (کلا یکم بی کلاس تر از خودمون)ولی خود همسر از نظر فرهنگ شبیه خودمون و از نظر مالی هم بهتر از خانواده خودش باشه ازدواج باهاش چطوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اذیت کنندست چون خانواده همسر بعد ازدواج بخوای نخوای باهات در ارتباطن و اعصابت رو بهم میریزن مگه اینکه کامل قطع ارتباط کنی که اونم محاله

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

بد 

دقیقا برا من همینی که گفتی هست 

خانوادش به شدت نفهم قدیمی 

خانوادم بخاطر من هم که شده راه میان 

منم بخاطر شوهرم را اومدم خیلی ولی نشد آخرش دعوا کردم با مادرش چون از نظر فرهنگی فرق داشتیم 

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️

خانواده خودم خیلی خیلی پولدار تر از خانواده همسرم هستن 

بابام اوایل ازدواج یکم تو سرم میزد 

ولی خانواده همسرم با کلاس هستن خیلی ب ظاهرشون اهمیت میدن و فرهنگ بالایی دارن 

ولی تو یک سطح نبودن مشکلات خودشو داره

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
میشه چند نمونه مثال بزنید که چه تفاوت های دارین

مثلا تو خانواده ما عروس هروقت بخواد می‌تونه بره خونه مادرش ولی خانواده همسرم سخت گیر باید ۲ ماه یکبار برم 

عروس مثل کلفت میبینن ازش کار میکشن

ی ماشین بخرن انگار هلیکوپتر خریدن تازه قیافه هم میگیرن انگار تو عمرت ماشین ندیدی 

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️

خانوادش سعی کردن توی مناسبتا از خانواده من کم نیارن.

رفت امد زیادی هم نداریم برای این اصلا اذیت نیستم.

دخالتم اصلا ندارن

شاید نزدکیشون بودم یا دخالت میکردن

پ کم میزاشتن برام اذیت کمننده میشد.

💕

مثلا تو خانواده ما عروس هروقت بخواد می‌تونه بره خونه مادرش ولی خانواده همسرم سخت گیر باید ۲ ماه یکبا ...

نه  من منظورم این نبود منظورم اینه که از نظر روابط اجتماعی تفاوت دارند مثلاً خانواده من خیلی اهل بیرون رفتن هستن ولی اونا اصلا اجتماعی نیستن و نحوه برخورد با افراد غریبه رو بلد نیستن و منزوی هستن