2777
2789

سلام جانان انشالا خیر هست برای خوابت چنتا چیز مهمه گوشت قرمزو کی خریده تو خواب یادت هست ؟؟؟ کجا بودی ؟؟ سرو وضعتون تو خواب چه جوری بود؟؟ 

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام جانان انشالا خیر هست برای خوابت چنتا چیز مهمه گوشت قرمزو کی خریده تو خواب یادت هست ؟؟؟ کجا بودی ...

معلومه که تو کامل میدونی.  یه خونه بود برای اون کسی که گوشت خریده اتفاقی میوفتهُ؟ زبانم باز نمیشه بگم 

معلومه که تو کامل میدونی.  یه خونه بود برای اون کسی که گوشت خریده اتفاقی میوفتهُ؟ زبانم باز نمی ...

لطفا خواهش میکنم یه چند لحظه وقتت و بزار جوابم بده برام مهمه  ممنونم

معلومه که تو کامل میدونی.  یه خونه بود برای اون کسی که گوشت خریده اتفاقی میوفتهُ؟ زبانم باز نمی ...

لطفا خواهش میکنم یه چند لحظه وقتت و بزار جوابم بده برام مهمه  ممنونم

ببخشید جانان کلاس دارم بچه ها دارن امتحان میدن درست متوجه نشدم یعنی چی یه خونه بود نفهمیدم ببین برای تعبیر خواب باید یه جزئیاتی روشن باشه کلا گوشت قرمز تو خواب تعبیر جالبی نداره برای همین جزئیاتو تا یه حدودی میخوام 

ببخشید جانان کلاس دارم بچه ها دارن امتحان میدن درست متوجه نشدم یعنی چی یه خونه بود نفهمیدم ببین برای ...

عزیزم این خواب و مامانم دیده اول صبح تعریف کرد دقیقا ازش می پرسم میگم  

سلام جانان انشالا خیر هست برای خوابت چنتا چیز مهمه گوشت قرمزو کی خریده تو خواب یادت هست ؟؟؟ کجا بودی ...

سلام عزیزم میشه تعبیر خواب گوشت قرمزو ب منم بگی ساعت هشت صبح اینا خواب دیدم ک از قصابی خریدم و دادم ب مامانبزرگم ک مرده

بعد یادم افتاد ب مرده نباید چیزی بدم سریع ازش گرفتم و فرار کردم ولی تو خونه نیاوردم

سلام عزیزم میشه تعبیر خواب گوشت قرمزو ب منم بگی ساعت هشت صبح اینا خواب دیدم ک از قصابی خریدم و دادم ...

سلام جانا انشالا خیر هست نگران نباش اصولا خواب صبح خیلی تعبیری نداره درهر صورت صدقه برای رفع نگرانی بد نیست درمورد خوابتون باید بگم یه کاری کردین که دردسری همراهشه اگر اشنایی ازتون خواست براش کاری بکنین به نظرم جای فکر داره هرچند خودتون عاقلین ولی مواظب باشید درگیر مشکلات مالی دیگران نشین 🌹

ببخشید جانان کلاس دارم بچه ها دارن امتحان میدن درست متوجه نشدم یعنی چی یه خونه بود نفهمیدم ببین برای ...

سلام عزیزم خوبی من خواب دیدم رفتم خونه پدر جاریم اون از سر کار میاد دستش تو چند تا مشنوا پر از گوشت قرمز بود که خریده بود معنیش چی میشه 

اینم بگم من تو اون خواب یه دست لباسمو کندم دادم به جاریم