2777
2789
عنوان

گرفتگی صدای نوزاد 1ماهه

3774 بازدید | 31 پست

سلام مامانا، نوزاد 33روزه دارم بدون دلیل صداش گرفته، این مورد براتون پیشاومده؟ اگ بوده چند وقت بعد خوب شده نی نیتون؟تورو خدا بگید دارم میمیرم از نگرانی

در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهمه عزیزم انقدر زوم نکن روش

نهایتا گریه کرده یا هوا خشک بوده

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

شاید زیاد گریه کرده

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

رفلکس نداره گلی؟

منم دخترم پارسال اون سن صداش گرفته بود، البته شیر هم بالا میاورد، بردم دکتر گفت رفلکس داره. ولی کلا گرفتگی صدای نوزاد میتونه نشونه ی رفلکس پنهان باشه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

رفلکس نداره گلی؟ منم دخترم پارسال اون سن صداش گرفته بود، البته شیر هم بالا میاورد، بردم دکتر گفت رف ...

چند وقته صداش برگشت؟ بعد دارو دادید بهش؟ 

یه دلیلش میتونه بخاطر رفلاکس باشه.بچه ی منم اینجوریه  دکتر گفت بخاطر رفلاکسه

خب چند وقت طول میکسه تا صدای بچتون برگرده؟ دارو باید داد؟ 

شاید زیاد گریه کرده

خیلی جیغ جیغوی ،اما الان سه روزه، اما تغییری نکرده، بدترم سده گرفتگیش