2777
2789

موسسه زبان خوب هم اگه میشناسین ممنون میشم معرفی کنین

..سلامتی وفرج اقا امام زمان(عج)صلوات..

معلم زبان شدن اصلا درآمد نداره ...تو معلم زبان ها فقط اونایی خیلی درآمدشون خوبه که لهجه ی عالی دارن و کلاس خصوصی میذارن ، میرن تو خونه ها به کسایی که میخوان برن خارج یا به بچه هاشون از بچگی زبان یاد بدن تدریس میکنن... بقیه در حد ساعتی ۲۰ هزار تومن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موسسه نمیشناسم ولی اگه بخای یاد بگیری اره خوبه در حد عالیه زبان خیلی کمکت میکنه ولی اینکه درامد داشته باشه فک نکنم چون اموزشگاه ها صرفا یه گواهی میدن بهت که این کتابارو باموفقیت گذراندی و معتبر نیس ک بری جایی تدریس کنی ولی میتونی مثل معلم خصوصی تو خونه درس بدی البته من در این حد میدونم بازم از اموزشگاها بپرسی بهتره

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

نه 

مگر اینکه سنتون زیاد نباشه و برید زبانی آموزش ببینید که خیلی رایج نیست

مثلا ژاپنی چینی یا امثال اون

و انقدر مسلط بشید که بتونید ترجمه یا تدریس کنید

وگرنه زبان انگلیسی خیلی رایج هست و درآمد چندانی هم نداره 

نه  مگر اینکه سنتون زیاد نباشه و برید زبانی آموزش ببینید که خیلی رایج نیست مثلا ژاپنی چینی یا ...

ترجمه کردن زبان انگیلیسی هم درامد نداره؟ 

ترجمه کردن زبان انگیلیسی هم درامد نداره؟ 

مترجم زبان انگلیسی خیییییییلی زیاده

ی جورایی رقابتیه

کتاب زبان اصلی میاد به دو هفته نرسیده ترجمه ش میاد تو بازار و اونی که زودتر ترجمه کرده سود میکنه 

ممنون عزیزم

خواهش میکنم عزیزم

شهریه کلاس زبان فکر نکنم کمتر از ترمی ۲۰۰ باشه

هزینه ای که میخواید برای زبان بدید

صرف آموزش کارهای هنری کنید

یه کاری یاد بگیرید درآمد داسته باشید

ولی قبلش پرس و  جو کنید که ببینید خواهان داشته باشه

مثلا بافتنی دیدم خیلیا میبافن میفروشن

یا کارهای هنری دیگه

موفق باشید گلم 

خواهش میکنم عزیزم شهریه کلاس زبان فکر نکنم کمتر از ترمی ۲۰۰ باشه هزینه ای که میخواید برای زبان بدی ...

ممنونم عزیزم از راهنمایی های خوبتون