2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم هنوزنیومده...😔

318 بازدید | 25 پست

همسرم کارمنده اماچون استخدامی نیست حقوقش زیادنیست و الان ک نزدیکه عیده خرجمون بالاست

چنوقته ازسرکار ک میاد خونه ناهارمیخوره میحابه پامیشه میره اسنپ.دقیقا هرشب دیر تر از شب قبل برمیگرده.بمنم گفته زنگ  نزن اس هم نده چون گوشیم پیام میاد یا زنگ میخوره ازبرنامه اسنپ خارج میشه و فلان.منم گفتم باشه

حالا امشب از۸شب رفته هنوز نیومده😔منم کلا ازصب تاشب خونه همش تنهام.هیجا نمیرم.ب معنای واقعی هیجااا.اخرین باری ک رفتم بیرون هفته پیش خونه مادرشوهرم رفتیم.حالم بده بچه ها.حالا این تنهابودنم کنار.حس خوبی ندارم ازاین که شوهرم میره اسنپ.میترسم نکنه خیانت کنه بهم😔ازطرفی شرایطمون جوریه که نمیشه نره.احتیاج داریم.اصلا چرا تاالان نیومده.😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بيچاره شوهرت تا اين وقت شب داره زحمت ميكشه كار ميكنه براي رفاه شما بعد شما به جاي اينكه نگران خودش باشي فكر ميكني مبادا خيانت نكنه؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم