2777
2789
عنوان

یه کنکوری داغونم

61 بازدید | 7 پست

بچه ها من کنکوری ۱۴۰۵ ام و یه کم دهم رو خوندم تو تابستون میگم من میتونم برای شروع از مهر با برنامه قلمچی پیش برم مثلا با برنامه اون جلو برم و درسای پایه رو بخونم خسته شدم از بس مشاور گرفتم ولی فایده نداشت 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین بستگی به خودت و شخصیتت داره قلمچی  برنامه ریزی  و منظم و دقیق و پکیج های متنوع تری داره اما هزینه هاش  زیادن و برنامه هاشون خشک و یکسان  و غیرقابل انعطاف هستن ولی خب دیگه گفتم بستگی به خودت داره با یه مشاور  یه استراتژی  درست بچینی بهتره

اگه درونت رو نساخته باشی بیرونت یه ویرونه ست

ببین بستگی به خودت و شخصیتت داره قلمچی برنامه ریزی و منظم و دقیق و پکیج های متنوع تری داره اما هزی ...

من هرچی مشاور پیدا کردم هیچییی به هیچی منظورم اینه که از اول سال فقط با برنامه قلمچی برم جلو بنشرتون میشه!؟ 

میتونی عزیززم میتونییی نه ماهم کافیه برای جمع‌بندی و رسیدن به رویای روپوش سفید،ازالان آماده شو برای ...

من انسانی ام عزیزم میشه با برنامه راهبردی قلمچی از اول سال بخونم تابستونم از دست دادم