2777
2789
عنوان

از قریشی فردییییییییس کسی هست؟

85 بازدید | 18 پست

چطور جایزه برا زندگی.

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

بد نیست داره میاد رو بورس گرون شده ملکاش اما تو فردیس هیچ جا خیابون اصلی نمیشه من جای دیگه فردیسو دوست ندارم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیابون اصلیش شلوغه ک.  ما شفق خریدیم

اه شفق همون کوچه فلکه اولو میگی آره اون خیلی شلوغه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
نه نسترن غربی. 

نسترنا رو زیاد آشنا نیستم باهاش اونجا چطوره به خیابون اصلی نزدیکه؟ شلوغه یا خلوت؟

من منظورم از شلوغی خیابون اصلی بود خیابون اصلی خییلی شلوغه اخه

عوضش به همه چی دسترسی داری من دوست ندارم زیاد دور بشم ازش ما خودمون تو خیابون مصلا هستیم بازم احساس میکنم دوریم  از خیابون اصلی

مجتمع تجاری الماسو میشناسی با اون دوسه دقیقه فاصله داریم پیاده

آره اومدم اونجا خرید جای خوبیه

فردیس کلا شلوغههههه.....ما اگه بتونیم وام دار بخریم.قریشی

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر