2777
2789
عنوان

قبولی پزشکی با سهمیه خیلی عجیبهههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 173 پست
بچه ها حالا که بحث کنکورو اینا هست... بنظدتون این کانالای تلگرامی که تدریس استادا میزارن استفاده از ...

یکی جواب منو بده😐

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔
بچه ها حالا که بحث کنکورو اینا هست... بنظدتون این کانالای تلگرامی که تدریس استادا میزارن استفاده از ...

خب درواقع که واسه خرید اونا باید میلیون ها تومن هزینه کرد.واقعا نمیدونم درسته یا نه.

چون تو با بد،بد کنی پس فرق چیست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یازدهم تجربی هستم دهمموخوب نخوندم یازدهمم تاینجدمعمولی خوندم یعنی‌متسوط تقریبا بعدمن جدیداشروع کر ...

عزیزم ناراحت نشو از دستم ولی اگه میخایی بخونی از این سایت برو مناسب تو نیست.

ما الان بیکاریم.

اگه هدفی داری برو دنبال هدفت 

به این فک کن الان روز کنکورته ؟چقدر خوندی

پس با اینجا اومدن و برنامه چیدن های الکی ک بهشون عمل میکنی خودتو گول نزن 

من ته این راه رفتم جز پشیمونی نیست 

پس برو بهفکر درست باش

خب درواقع که واسه خرید اونا باید میلیون ها تومن هزینه کرد.واقعا نمیدونم درسته یا نه.

خودمم حس میکنم درست نیس ولی اینا میگن حلاله...

باید چطور بفهمم که حلال نیس یا هس؟

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔
عزیزم ناراحت نشو از دستم ولی اگه میخایی بخونی از این سایت برو مناسب تو نیست. ما الان بیکاریم. اگه ...

نه ناراحا نشدم.میدونم عزیزم این سایت خیلی وقتمومیگیره😥باشه چون واقعاهدف دارم.دیگع نمیام

چیزی که هست اینه که پزشکی علم تجربس و همه جا هم این هست که شک داری بپرسی شماهم حتما پزشکی نمیخونین و ...

دوست پزشک زیاد دارن وخیلیاشون واقعا توجایگاهی که باید نیستن ویسریاش بشدت باسوادن ..من حرفم اینه بودن سهمیه توکنکور اشتباهه..قدردان خانواده شهدا هستیم خودمم عموم پسرعمهام شهیدن ..جای سهمیه پول بیشتروخدمات بیشتربدن ن سهمیه..باشه شمادرست میگین بقیه کادر درمان نمیتونن تشخیص بدن ..اینکه دم ب دقه ازمامیپرسن یا تومداسکاپ سرچ میکنن اونا ازتواسمون اومدن

کاربراقا...
خودمم حس میکنم درست نیس ولی اینا میگن حلاله... باید چطور بفهمم که حلال نیس یا هس؟

نمیدونم بخدا من آدم مذهبی ای نیستم ولی فک کنم باید یه جایی زنگ بزنین بپرسین.امام جمعه ای دفتر مرجع تقلیدی چیزی‌

چون تو با بد،بد کنی پس فرق چیست؟
نه ناراحا نشدم.میدونم عزیزم این سایت خیلی وقتمومیگیره😥باشه چون واقعاهدف دارم.دیگع نمیام

امیدوارم نیای 

خودتو گول نزن .با خودت رو راست باش .

اگه میحایی مزشک بشی باید تلاش کنی.

نگاه نکن اینجا چی میگن.

من میشناسم کسی ک حتی کتاب کنکور نداشت .حتی کفش نداشت بزه مدرسه.تیزوشان قبول شد و خود قلم چی رایگان برای ازمونا بردنش چون معدلش بالا بود.

الان ی پزشک موفقه ....و داره خدمت میکمه و جالبش اینجاست نا بتونه ب دیگران کمک میکنه

با خودت فک کن .ب علاقت

نمیدونم بخدا من آدم مذهبی ای نیستم ولی فک کنم باید یه جایی زنگ بزنین بپرسین.امام جمعه ای دفتر مرجع ت ...

نمیدونم زیاد به حاج آقاهمون عقیده ندارم😅

بنظرت چطور میتونم تلگرام اون ایتاده رو پیدا کنم؟

تا لاقل بهش بگم

دوست خودم رتبه اش سي هزار بود پرديس دانشگاه شيراز پزشكي خوند

حتما سهمیه داشته و گرنه منم پردیسم با رتبه 2043 اونم منطقه 1.بعدم دارم یه دانشگاه تیپ 2 میخونم امکان نداره بدون سهمیه دانشگاه تیپ 1 بری اونم با 30هزار

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃