2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم راستش دوس دارم راحت باشم کاملا 

برم بغلش یا روبوسی کنم 

حجابمم آزاد 

البته اگه لطف کنم و‌قبول کنم با اون دوست پسرم که التماسم می‌کنه ازدواج کنم 😐😐😐😐

چون حساس نیست می‌دونم .

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
خب معلومه شوهرم

ینی نمیزاره جلوش باحجاب باشی😳

خدایا               دلم را کسانی شکستند که هرگز را‌ضی به شکستن دلشان نبودم        از آدم هایت نمیگذرم    از دل سنگشان     از جنبه نداشتن هایشان    از همه ی خوبی هایی که دلشان را زد                     خدایا            از خودم هم نمیگذرم حق من این همه مهربان بودن و احساس داشتن نبود     حق من اینهمه تنهایی نبود     خدایا من با آدم هایت بد نبودم      اما بد کردن       آنها را به تو واگذار میکنم........
ینی نمیزاره جلوش باحجاب باشی😳

نه من جلوی فامیل های خودم روسری سر نمی کنم ولی جلوی برداراش سر می کردم کهه گفت نمی خواد ولی من دوست داشتم که داشته باشم ولی خب نزاشت

خانمی ۲۶ ساله       عاشق شغلمم   خیلی کمک کردن و تبادل نظر کردن را دوست دارم

خدایا منو سوسک کن باز یادم افتاد😶من شونزده سالگی عقد کردم و جلو برادر شوهرام با تاپ شلوارک میگشتم😢یکی مجرد یکی متاهل.😩با اینکه شوهرم حساسه ولی چیزی نمیگفت. یه سالی وضعم این بود تا با حجاب شدم😐اصلا نمیدونم فازم چی بود. الان بلیز شلوار و شال. 

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰