2777
2789

سلام بچه ببخشید کسی ارتون پیش دکتر افراسیابیان ویزیت شده؟!من مشکل افسردگی و وسواس فکری داشتم رفتم پیشش ی سری دارو گیاهی برام نوشت یکیشون مفرح ابریشم اسمشه که همه رو از داروخونه بالای مطبش گرفتم..بنظرتون طب سنتی افسردگی شدید رو درمان میکنه؟!چون دائم توی روز احساس بی انگیزگی میکنم و از هیچی اذت نمیبرم..زندگی برام یکنواخت شده  و امسالم هیچی برا کنکور نخوندم😢وقتم همش رفت امسال 😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر داروهاتو مصرف کردی؟ چیشد ؟ نتیجه داد؟ 

سلام عزیزم..اره یه دوره تموم کردم داروهارو الان وسط دوره دومش هستم بهترم خداروشکر ولی کامل خوب نشدم..شما رفتین پیشش؟

سلام عزیزم..اره یه دوره تموم کردم داروهارو الان وسط دوره دومش هستم بهترم خداروشکر ولی کامل خوب نشدم. ...

نه من تازه میخوام وقت بگیرم هر چی زنگ میزنم به شماره ای که تو نت هست انگار مسدوده .

داروهاش خوب بود ؟ قرص و شربت میده یا دم کردنی ؟ 

من وزنم کمه افسردگی هم دارم واسه اینا میخوام برم 

نه من تازه میخوام وقت بگیرم هر چی زنگ میزنم به شماره ای که تو نت هست انگار مسدوده . داروهاش خوب ...

اینمدت که تعطیلات بود نبودن..برا افسردگی شربت مفرح ابریشم و افتیمون داد فکنم خوب بوده تا الان‌‌..هم قرص میده هم شربت هم دم کردنی‌..منم هم وزنم کمه هم افسردگی دارم..شما قرصای چاقی مصرف نکردین؟صورتتون هم لاغر شدع؟

اینمدت که تعطیلات بود نبودن..برا افسردگی شربت مفرح ابریشم و افتیمون داد فکنم خوب بوده تا الان‌‌..هم ...

من همه جور قرصی برای چاقی خوردم ولی اثر نکرده چون لاغریم عصبیه . 

با قرص و اینا درست نمیشم

چرا صورتمم خیلی لاغر شده 

الان بهت دارو نداده واسه چاقی؟؟ 

با چه شماره ای وقت بگیرم؟ چون یه خط هست زنگ میزنم میگه خاموشه . 

لاغری عصبی کدومه؟ ارثی منظورته؟دکتر بهت گفته لاغریت عصبیه؟من بهم گفت مزاجت صفراوی بوده سوداوی شده..اره دارو داد تعدیل بشه

تعدیل مزاج انجام دادی ؟  من فکر میکنم مشکلم از مزاجم باشه

یه حجامت سوزنی کمر هم واسم نوشت انجام دادم..من این شمارشو دارم نمیدونم خاموشه یا روشن ولی جوابمو دادن همیشه 86094116