سلام بچه ببخشید کسی ارتون پیش دکتر افراسیابیان ویزیت شده؟!من مشکل افسردگی و وسواس فکری داشتم رفتم پیشش ی سری دارو گیاهی برام نوشت یکیشون مفرح ابریشم اسمشه که همه رو از داروخونه بالای مطبش گرفتم..بنظرتون طب سنتی افسردگی شدید رو درمان میکنه؟!چون دائم توی روز احساس بی انگیزگی میکنم و از هیچی اذت نمیبرم..زندگی برام یکنواخت شده و امسالم هیچی برا کنکور نخوندم😢وقتم همش رفت امسال 😢
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه من تازه میخوام وقت بگیرم هر چی زنگ میزنم به شماره ای که تو نت هست انگار مسدوده . داروهاش خوب ...
اینمدت که تعطیلات بود نبودن..برا افسردگی شربت مفرح ابریشم و افتیمون داد فکنم خوب بوده تا الان..هم قرص میده هم شربت هم دم کردنی..منم هم وزنم کمه هم افسردگی دارم..شما قرصای چاقی مصرف نکردین؟صورتتون هم لاغر شدع؟