عکس نمیتونم بزارم باید اپلود کنم بلد نیستم نشد یعنی...و این که من یه سرویس المنیوم دارم همینایی که دو دسته استیل دارن با دوام هم هستن سیاه هم نمیشن ...میخواستم یه سرویسم از این استیل ها بگیرم به نظرتون استیل بهتره یا همین المنیوم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨👩👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم ،تیکر تولد۱سالگی پسرم
ن روحی رو بعد از هر بار پخت با سیم بسابی سیاه نمیشه
من عاشق روحی ام
چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨👩👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم ،تیکر تولد۱سالگی پسرم
چدن مگه توش مثل تفلن و اینا نیست چدن کدوماست من نمیشناسم
از تفلون جنسش خیلی بهتر و محکم تره