2777
2789
عنوان

کدومش بهتره خانوما

106 بازدید | 14 پست

عکس نمیتونم بزارم باید اپلود کنم بلد نیستم نشد یعنی...و این که من یه سرویس المنیوم دارم همینایی که دو دسته استیل دارن با دوام هم هستن سیاه هم نمیشن ...میخواستم یه سرویسم از این استیل ها بگیرم به نظرتون استیل بهتره یا همین المنیوم

والا من فقط نسوز رو دوس اونارو ندوس☹️

ولی از لحاظ مدلی استیل شیکتره❤️🤗😍

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوما ...المنیوم ها نسوزن خیلی عالین روحی ها زود میسوزن سیاه هم میشن

خب پس اگه راضی هستی از همونا بخر دیگه، والا من استفاده نکردم از اونا، نکنه این قابلمه چودن هارو میگی

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
خب پس اگه راضی هستی از همونا بخر دیگه، والا من استفاده نکردم از اونا، نکنه این قابلمه چودن هارو میگی

نه سفیدن روش مارک المنیوم نوشته یعنی نزدیکه استیل ها 

میگن استیل برنج رو میسوزونه

چدن بهتر

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
کدوما ...المنیوم ها نسوزن خیلی عالین روحی ها زود میسوزن سیاه هم میشن

ن روحی رو بعد از هر بار پخت با سیم بسابی سیاه نمیشه

من عاشق روحی ام

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
چدن مگه توش مثل تفلن و اینا نیست چدن کدوماست من نمیشناسم

از تفلون جنسش خیلی بهتر و محکم تره

خوب همین دیگه باید بسابی

زیاد سابیدن نمیخواد ولی خیلی خوبه لعنتی