2777
2789
عنوان

بچه ها دوست پسرم.......

515 بازدید | 51 پست

قضیه ما کلا فراتر از یه دوستی بود و خانواده هامونم خبر داشتن حالا یکسال که باهم بودیم من چادری نیستم ولی خانواده اونامذهبین من این یه سال و چادر سرم کردم ولی دیدم نمیتونم خانواده ما هم اینجوری نیستن الان گیر داده چادر بپوش نمیدونم با دوستات بیرون نرو نمیدونم چیکار کنم خواهرای گلم راهنماییم میکنین

و خدایی که همین نزدیکیست❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این جور افراد که آنقدر مسائل کوچیک رو بزرگ می کنن و الکی غیرتی بازی در میارن بیمار پارانویید هستن خودتو بدبخت نکن 

بخند که قهقهه ات تنها صدای خوب تو این منطقی😂😎

واسه این چیزا اختیار باید دست خود ادم باشه دیگه خیلی ظلمه در حد عرف بپوشی ولی بازم ایراد بگیره !!طالبانه مگه😞

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

کات کن وگرنه بدبخت میشی

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
ببین این جور افراد که آنقدر مسائل کوچیک رو بزرگ می کنن و الکی غیرتی بازی در میارن بیمار پارانویید هس ...

دقیقا همینجوریه یه پسره فالوم کرده بودانقد شلوغش کرده بود

اصلا زیر بار نرو اگر چادر رو دوست نداری که بعدا پشیمون میشی. الان اگه تونستی حرفتو به کرسی بشونی که نشوندی نتونی دیگه تو زندگی اصلا نمیشه. تجربشو‌ دارم که میگم

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
اصلا زیر بار نرو اگر چادر رو دوست نداری که بعدا پشیمون میشی. الان اگه تونستی حرفتو به کرسی بشونی که ...

اونم میگه من زن چادری میخوام نمیخوای خودتو بدبخت نکن دو روز دیگه به مشکل میخوریم

یعنی خدایا بابت تمام حلال و حرام هات شکر.

کاش میفهمیدیم خدا برا خودمونه که یه چیزایی رو حرام کرده

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
اونم میگه من زن چادری میخوام نمیخوای خودتو بدبخت نکن دو روز دیگه به مشکل میخوریم

جدا شو ،اینهمه ادم نرمال ،انرژیتو خشک میکنن پارانوییدا...

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ