2777
2789
عنوان

مهریمو ببخشم ب نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 46 پست
اصلا اینکارو نکن  چون شوهرت هیچوقت نمیزنه به نامت  بعدشم تو که به مهریه اعتقاد نداری اون ...

اخه میخواست ماشینشو بزنه ب نامم گفتم من نمیتونم هرروز پاشم بیام دفترخونه چون احتمال اینکه ماشین بفروشیم عوص کنیم زیاده گفت خونه چی گفتم نه نمیخوام بعد خودم گفتم مهرمو میخوام ببخشم گفت باشه جاش سه دنگ خونه رو میزنم ب نامت ارزشش از سکه هم خیلی بیشتره

نه عزیزم  اگ میخواد خونه بزنه ب نامت خودش بزنه راستی مهریه ات چنده؟

۸۶ تا سکه اس 

اخه میخواست ماشینشو بزنه ب نامم گفتم من نمیتونم هرروز پاشم بیام دفترخونه چون احتمال اینکه ماشین بفروشیم عوص کنیم زیاده گفت خونه چی گفتم نه نمیخوام بعد خودم گفتم مهرمو میخوام ببخشم گفت باشه جاش سه دنگ خونه رو میزنم ب نامت ارزشش از سکه هم خیلی بیشتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم  اگ میخواد خونه بزنه ب نامت خودش بزنه راستی مهریه ات چنده؟

۸۶ تا سکه اس 

من یه کم درک نکردم

به مهریه اعتقاد ندارید ولی به بخشیدنش اعتقاد دارید و بجاش نصف خونه رو میخوایید ؟

رک بگم نه شما حاضری لزهریه دست بکشی نه همسرت همینجوری خونه به نامت میکنه

ذات رفتارها گویای خیلی چیزاست

شما همسر ایشونی 

طبیعی هست تصف اموال به نامتون باشه

و طبیعی هست مهریه رو ببخشی

ولی این در برابر اون کمی شک آدم رو قلقلک میده

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

۸۶ تا سکه اس  اخه میخواست ماشینشو بزنه ب نامم گفتم من نمیتونم هرروز پاشم بیام دفترخونه چون اح ...

این ک خیلی کمه همون ۳ دونگ ب نامت باشه بهتره

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
مهریه رو نمیدونم ولی کجایین که تک واحدی نوساز بزرگ ی میلیارد می ارزه 🤔

من قیمتا رو نمیدونم ک میگم یعنی بیشتر از یک و نیم میدونم میارزه😁شایدم بیشتر بیارزه نمیدونم دقیق چون خونه بغلیمون کوچیک ویلاییه ی حیاط کوچیک داشت با تخفیف ی تومن گرفته برا ما احتمالا بیشتر میشه چون اسانسور اینام میخوایم بذاریم بالاشم بعدا میخوایم بسازیم حدودی گفتم قیمتو 

من نمیدونم زناااا همین چوب احساساتییی شدنو میخورن بابا تو که میگی نمیگیرم بخشیدنت یعنی چییی خب بزار ...

پیشنهاد شوهرم بود گفتم مهرمو میخوام ببخشم اخه بعد اشتیمون ب همه قولاش عمل کرد بابت همین بعد خودش گفت اگ خودت راضی من مشکلی ندارم بجاش سه دنگ خونه میزنم ب نامت ک خیالتم راحت باشه

اگر می خواهی در زندگی آرامش داشته باشی هی دو دو تا چهار تا نکن اینو برای شما میگم چون مهریه تو یکبار اجرا گذاشتی،به مهریه کار نداشته باش،خودش دوست داشته باشه خونه به نام میزنه،