2777
2789
عنوان

مهریمو ببخشم ب نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 46 پست

من با مهریه بخشیدن مخالفم مشاورمونم همینو گفت اگه میخواد بزنه به نامت بزار بزنه چیکار به مهریه داری

من ۲۳۶ تا بخشیدم مثل چیییی پشیمونم شوهرمن بهترین مرد ولی بازم پشیمونم 

مادر به فدات پسر نازم😍🥰😘🤱
نههههه اصلا. مهریه رو نگه دار خونه رو هم بزنه ببین اگه زبونم لال شوهرت فوت بشه تو میتونی مهریتو از ا ...

ما فعلا همین خونه و ماشینو داریم چون سنی نداریم شوهرم تازه ۲۷ سالشه،خودمم سراین قضیه ک خدای نکرده زبونم لال  اگ اتفاقی بیفته خانوادش آوارم نکنن قبول کردم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم زن بدون مهریه زن بدون عزته اسی،اینو براساس تجربه هایی که دور وبرم افتاده میگم،اگه خدایی نکرده دعواتون بشه میخوای بگی من تو۳ دونگ خودم میشینم،بعدش هم خونه جای خود مهریه هم جای خود 

بعد اینکه خونرو زد به نامت و سند گرفتین اره برو ببخش چون خونه نقد هستش ولی مهریه همش حرف از کجا میارن بدن ولی گیج بازی درنیاری قبل اینکه خونه رو بزنه به نامت بری مهریتو ببخشی

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️
 طفلی کاریت نداشته خودت گفتی میخای ببخشی باخودت درگییریا

عزیزم گفتم ک کلا قضیه مهریه رو قبول ندارم اولم گفتم نمیخوام چون سنم کم بود خانواده ها قبول نکردن بعد خواستم مهرمو ببخشم چون ب نظر من ی چیز خیلی چرته بعضی ها خیلی دوس دارن تعداد بالا هم میندازن اما ب نظر من ارزش زن ب مهریه نیس اونم باقانون الان ک بخوای مهرتو بگیری شاید سالی ی سکه بهت بدن

عزیزم این دوتا هیچ ربطی به هم نداره مگه گرو کشیه

تو مهریه تو داشته باش.اون خواست خونه رو به اسمت کنه که بهتر نخواست هم 200 سال دیگه الهی که سلامت باشید بازم خونه برای خودت.پس ریسک نکن. همه اموال شوهر برای خانمِ...به هر حال چون مرد زحمت میکشه برای رفاه خانواده.تازه خدای نکرده مهریتو هم اجرا بزاری اون داره که بده...چیزی از دست نمیدی جز زندگی مشترک پر خاطره همین.

من یه کم درک نکردم به مهریه اعتقاد ندارید ولی به بخشیدنش اعتقاد دارید و بجاش نصف خونه رو میخوایید ؟ ...

نه عزیزم بدمتوجه شدی چندباری همسرم گفت ماشینو بزنم ب نام تو من خودم قبول نکردم گفتم اگ بخوای بفروشی من حوصله دفترخونه اومدن رو ندارم 

بعد از مدتی تصمیمم بابت بخشیدن مهریه رو بهش گفتم گفت چرا گفتم کلا دوس ندارم اونم قبول کرد گفت اگ واقعا خودت این تصمیمو گرفتی و روش فکر کردی مشکلی ندارم ب جاش سه دنگ خونه رو میزنم ب نامت هم ارزشش بالاتر از سکه است هم توام خیالت راحته

عزیزم این دوتا هیچ ربطی به هم نداره مگه گرو کشیه تو مهریه تو داشته باش.اون خواست خونه رو به اسمت کن ...

اره خب همه چی اون خاطره های خوبه ک ب جا میمونه😍

نه عزیزم بدمتوجه شدی چندباری همسرم گفت ماشینو بزنم ب نام تو من خودم قبول نکردم گفتم اگ بخوای بفروشی من حوصله دفترخونه اومدن رو ندارم 

بعد از مدتی تصمیمم بابت بخشیدن مهریه رو بهش گفتم گفت چرا گفتم کلا دوس ندارم اونم قبول کرد گفت اگ واقعا خودت این تصمیمو گرفتی و روش فکر کردی مشکلی ندارم ب جاش سه دنگ خونه رو میزنم ب نامت هم ارزشش بالاتر از سکه است هم توام خیالت راحته

اره خب همه چی اون خاطره های خوبه ک ب جا میمونه😍 نه عزیزم بدمتوجه شدی چندباری همسرم گفت ماشینو بزنم ...

خوب الب ته فکر بدی نیست به نام زدن. اگر واقعا این کارو میکنه بگو بزنه به نامت .فقط این وسط بحث اعتماد که ایا این کارو میکنه یا زبونیه

خوب الب ته فکر بدی نیست به نام زدن. اگر واقعا این کارو میکنه بگو بزنه به نامت .فقط این وسط بحث اعتما ...

نمیدونم فکر میکنم این کارو بکنه و زیرش نمیزنه ،ولی چون همه چی عموش ب نام زنش بوده و بالاکشیده و رفته سراین قضیه زیاد ب زنا ازاول اعتماد سراین قضیه ندارن اوایل ازدواج خودش بهم گفت اما خداروشکر دیده منم واسه زندگیمون کم نذاستم با کم و زیادش ساختم دروغ چرا دوس داشتم همینجوری دلی ب نامم بزنه اما همین ک اعتماد کرده و میخواد اینکارو بکنه واسم ارزشمنده حالا شایدم قبول نکردم ولی همینکه دگ میدونم شوهرم کلا فهمیده ک من با بقیه فرق دارم ارزشمنده واسم تا ببینیم خدا چی میخواد اینجا همه گفتن مهرتو نبخش🤣 یا قبل ب نام زدن نبخش تا ببینیم بعد تکمیل شدن خونه چی پیش میاد😍

۸۶ تا سکه اس  اخه میخواست ماشینشو بزنه ب نامم گفتم من نمیتونم هرروز پاشم بیام دفترخونه چون اح ...

این جمله «هر روز پاشم برم دفتر خونه» مال شماست یا همسرتون؟ ببخشید می پرسم ولی مهمه

این جمله «هر روز پاشم برم دفتر خونه» مال شماست یا همسرتون؟ ببخشید می پرسم ولی مهمه

من گفتم،همسرم گفت ماشینو بزنم ب نامت منم رو حساب اینکه احتمال فروختن ماشین یا تعویضش زیاده گفتم نمیتونم پاشم بیام دفترخونه تو این کرونا اگ بخوای بفروشی و اونم هیچی نگفت

۸۶ تا سکه اس  اخه میخواست ماشینشو بزنه ب نامم گفتم من نمیتونم هرروز پاشم بیام دفترخونه چون اح ...

کار خوبیه پس اگ اینطوره

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
 من قیمتا رو نمیدونم ک میگم یعنی بیشتر از یک و نیم میدونم میارزه😁شایدم بیشتر بیارزه نمیدونم دق ...

نه من منظورم اینه کم گفتی 

البته بستگی به شهرتون داره بخاطر همین پرسیدم کجایید

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧