2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به گناهکار بودن ربطی نداره عزیزم هروقت به مصلحتت باشه میده،دوستم8سال جلوگیری کرد بعدشم باهزار مکافات باردار شد که سقط شد دوباره 1سال بعدش2قلو باردار شد اونم سقط شد رفت ivfکرد باز نشد یهو در کمال ناباوری خدا بهش بچه داد اسفند زایمان میکنه

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

شاید چون خدا رو اشتباه قضاوت میکنی وتو ذهنت ازش یه ظالم انتقام بگیر ساختی خدا بهت بچه نمیده وگرنه خدا گناهکازاهم میبخشه پس دیدت رو عوض کن رو خدا

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

چه حس خوبی دعا کن خدا برای من و بقیه منتظرها هم بخواد

امیدوارم آره واقعا الان بچه هاش بزرگ شدن یادمه وقتی فهمیدم بارداره خیلی خوشحال شدم

همه راه ها رو رفته بود آخرش جواب داد

من همیشه برای منتظران بچه دعا میکنم

الان همه بچه پیغمبر، فقط شما گناهکاری

بیخیال، همین کسایی که اختلاص میکنن یا تو فوتبال رانتی یا سینمای مسخره کلی پول بیت المال میبرن، والا همشون،. هر چی هم میخوان دارن

من خودم از اون دسته هستم تا وقتی ذوق چیزی رو دارم خدا بهم نمیده، از ذوق که میفتم بهم میده

بعد 5 سال دویدن تازه باردارم، الانم میترسم ذوق کنم، با کلی استرس میگذرونم

الهی که بزودی زود،ب طور معجزه وار ،لطف خداوند شامل حال ات بشه و صلاح ببینه بنده اش رو در دامان شماخواهرم،بسپاره که در راه خداوندتربیت اش کنی...

.

هرچندکه حکمت های خداوندو گرفتن و ندادن اش هم لطف هست، توکلت بر خدا باشه و ذره ای ذره ای حتی، 

دل ات نلرزه،یه وقتایی ما فکر میکنیم برای انجام دادن چیزی اماده ایم ولی بعد که وارد عمل میشیم اون چیزرو ناقص تحویل میدیم  متوجه میشیم،ن توانایی اش  رو داشتیم نه امادگیش و،و بعد شرمنده میشیم.

.

خیلی از ما آدما،نه توانایی فرزند پروری،نه توانایی

اشناکردن اش با خدارو داریم اصرار پُشت اصرارکه باید فرزندی ب  دنیا بیاریم،بعدهم که ب دنیا میاد میسپاریمش ب جامعه تربیت اش کنه...

یا بی توجهی میکنیم نسبت ب تربیت اش

.یا همه ی  نیازهاش و برطرف میکنیم جز نیاز روحی _معنویش...

.

حالا هم اگر تاخیری پیش اومده خواهرم ب فال نیک بگیر،فکر کن خداوند بهت فرصت داده که برای اینده ای فرزند،معلوماتت راجع ب فرزندپروری و پُربارکنی،تا میتونی وقتت رو صرف،یادگیری درمورد تربیت فرزند کن..