2777
2789
عنوان

ینی واقعا این حجم از بی جنبگی و عقده ای بودن بی سابقس

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 50 پست
هان!!!😐

عکس پروفایل این شخص خوب نیست گزارش بزنین 

صرفا جهت طنز😐😐😐😐😐😐

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
رد دادن اوسکولا خب دروغ میگه برو بیرون از تاپیکش اینا اگه اسلحه داشتن همه رو میکشتن

نه بابا میگفتن تو تاپیکات هست بچه داری

میگفت اینو کذاشتم شناسایی نشم

خوب منطقی هم بود وقتی طرف میاد ریز دعوای دیشب با مادرشوهر و خوارشوهرو میگه و بعد هم میزاره تو حذف تاپیک، چرا باید دروغ بگه...

اینام عین اینا که دزد گرفت! آخه کی نصفه شبی تاپیک میزنم دارم جدا میشم بعد دروغ باشه!!! فکر کنم بدبخت حذف کاربری شد چون براش گزارش زدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین خودشم بدبخت نوشته بود آخه چرا 3 شب بیام دروغ بگم... فکر کنم حذفش کردن

عزیزم دلیلی بر دروغ نمیسه الان اینهمه کاربرا یا با شوهرشون حرفی میشه یا با دوست پسرشون دعوا دارن خب جایی ندارن درد و دل کنن میان اینجا راهنمایی میگیرن اگه دروغه مجبور نیستی بیان تاپیکشون کار سختی نیس رد شدن از تاپیک 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
عزیزم دلیلی بر دروغ نمیسه الان اینهمه کاربرا یا با شوهرشون حرفی میشه یا با دوست پسرشون دعوا دارن خب ...

منم قبلا برام پیش اومده یه هو میان پاچه نظرتو میگیرن 😅😅😅 دیگه سکوت میکنم... خو چتونه آخه... دیوونه ان 

آرع والا. ولی درد دل اینجا فقط اخرش خودمونو سرزنش میکنن متاسفانه

مثلا یکی تاپیک بکارت میزنه سرکوفت میزنن اخه بکارت نداشتنتشون به ماها چی میرسع؟ ۱۰ میلیارد؟😂😂😂😂 و خیلی اظهار میکنن  

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
منم قبلا برام پیش اومده یه هو میان پاچه نظرتو میگیرن 😅😅😅 دیگه سکوت میکنم... خو چتونه آخه... دیوون ...

سگ منم پاچه نمیگیره اینا میگیرن 😂😂😂😂😂😂 

عزیزم دلیلی بر دروغ نمیسه الان اینهمه کاربرا یا با شوهرشون حرفی میشه یا با دوست پسرشون دعوا دارن خب ...

من خودم میام اینجا درددل میکنم فرداش حذفش میکنم

همیشه هم میترسم یه فامیل بخونه

من خودم میام اینجا درددل میکنم فرداش حذفش میکنم همیشه هم میترسم یه فامیل بخونه

خوبه که مال من کسی اینجا نیس دوربریمون اینقدر گرفتار دارن کار میکنن نی نی سایتو میخوان چیکار