2777
2789
عنوان

ینی واقعا این حجم از بی جنبگی و عقده ای بودن بی سابقس

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 50 پست

گاهی اوقات خود نی نی یارا تاپیکو میترکونن

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش ماهم شاخ نی نی سایت میبودیم مثل شاخای اینستا حرفای عقده ای برامون مهم نبود وگرنه الان پورشه سوار ...

میخوام یه تایپک جنجالی بزنم بلکه بیان کاربری منو حذف کنن 

دیگه واقعا زده شدم از اینجا از بس مسخرست

خب تایپک خودشونه باور نمیکنید یا مشکل دارین نیاین برین بیرون

والا

طرف داره مشکلشو با کلی اه تعریف میکنه میان واسش مسخندن 

شعور صفره اینجاااا

کاربریمو از تاپیکِ(کاربری رو تحویل گرفتم از...)به بعد حساب کنید چون از کسی تحویل گرفتم.
میخوام یه تایپک جنجالی بزنم بلکه بیان کاربری منو حذف کنن  دیگه واقعا زده شدم از اینجا از بس مس ...

انشالله خدا بهشون عقل درست حسابی بده از ته دل و قلب دعا میکنم

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
بعضی ها دیوونه ان قشنگ چندشب پیش ساعت 3 نصفه شب، یکی زده بود دارم جدا میشم.. دو تا کاربر گیر داده ب ...

رد دادن اوسکولا

خب دروغ میگه برو بیرون از تاپیکش

اینا اگه اسلحه داشتن همه رو میکشتن

کاربریمو از تاپیکِ(کاربری رو تحویل گرفتم از...)به بعد حساب کنید چون از کسی تحویل گرفتم.
بعضی ها دیوونه ان قشنگ چندشب پیش ساعت 3 نصفه شب، یکی زده بود دارم جدا میشم.. دو تا کاربر گیر داده ب ...

بدبخت ۳ نصف شب حالش بد شده اینو زده ولی بیشعور عقده ایا رو درک‌نمیکنمم اینجا جدیدا پاچه خوار هم شدن 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

والا انگار علم غیب دارن اونا ، هر کی ک تاپیک میزنه واقعا مشکل داره حتی اگه دروغم بگه نباید توهین کنن 😊👍

تاپیک فحش داره گزارش بزنین

صرفا جهت طنز😐😐😐😐😐😐😐

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم

امروز هم یکی گفت زنم اینجا گفته بوده میخوام خودکشی کنم و الان خودکشی کرده

همشون با هم گفتن دروغ میگی و میخوای معروف بشی

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم