آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میخوام یه تایپک جنجالی بزنم بلکه بیان کاربری منو حذف کنن دیگه واقعا زده شدم از اینجا از بس مس ...
انشالله خدا بهشون عقل درست حسابی بده از ته دل و قلب دعا میکنم
خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊
چندشب پیش ساعت 3 نصفه شب، یکی زده بود دارم جدا میشم.. دو تا کاربر گیر داده بودن که دروغ میگی... دیوونه ان بعضیا... بعدم براش گزارش زدن به علت دروغگویی!!!
بعضی ها دیوونه ان قشنگ چندشب پیش ساعت 3 نصفه شب، یکی زده بود دارم جدا میشم.. دو تا کاربر گیر داده ب ...
بدبخت ۳ نصف شب حالش بد شده اینو زده ولی بیشعور عقده ایا رو درکنمیکنمم اینجا جدیدا پاچه خوار هم شدن
خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊
جنسیت:مرد تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
بعضی ها دیوونه ان قشنگ چندشب پیش ساعت 3 نصفه شب، یکی زده بود دارم جدا میشم.. دو تا کاربر گیر داده ب ...
امروز هم یکی گفت زنم اینجا گفته بوده میخوام خودکشی کنم و الان خودکشی کرده
همشون با هم گفتن دروغ میگی و میخوای معروف بشی
جنسیت:مرد تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم