2777
2789
عنوان

مشورت

471 بازدید | 77 پست

سلام دوستان لطفا واسم کمک کنین بتونم تصمیم درست بگیرم ما توی شهرستان زندگی میکنیم شوهرم کارش اینجاست برادراش شهر دیگه ای هستن .

شوهرم اصرار داره ماهم بریم شهر اونجا زندگی کنیم اما شوهرم 1:30 ساعت باید راه و بیاد و بره سرکار ...

یکی دوسال تا انتقالیش و بدن شهر الانم چن بار درخواست داده قبول نکردن  میگن نیرو لازم داریم نمیشه منم مطمعن نیستم کی انتقالیش و میدن

برا همین میگم لزرمی نمیبینم بریم شهر این همه راه و بری و بیای شوهرم میگه اونجا هم پسرمون مدرسه خوب میره هم ما میریم گردش و اینا روحیمون تاثیر میزاره آخه اینجا شوهرم زیاد بیرون نمیره میگه همش آشناس انگار میخواییم دزدی کنیم درک نمیکنم حرفشو... هم اینکه میگه برادرام اونجان رفت وآمد میکنیم و فلان بنظرتون با این حرف شوهرم برم یا قانعش کنم بمونیم همین جا؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنجا خوشم که دل خوش است........

اخه نمیدونم اونجا واسم چجوری میگذره .

فقط موندم چرا باید 1:30 راه و بیاد و بره اینجا خونمون 3دقیقه فاصلش هس از ادارشون... اگه واسه انتقالیش موافقت میکردن باز یه چیز میرفتم... 

اخه نمیدونم اونجا واسم چجوری میگذره . فقط موندم چرا باید 1:30 راه و بیاد و بره اینجا خونمون 3دقیقه ...

من خودم با ترافیک و مترو -رفت برگشت 3 ساعت تو مسیر منزل تا محل کارم هستم...

بدرود                                      
خب پس راضیش کن بمونه البته مردا اصلا قانع نمیشن تو این مورد

واقعا موندم همش میگه راضی شو بریم اخه اینجا ادارشون کنار خونمونه خانوادمم نزدیکمن. اونجا اگه بریم باید یک و نیم ساعت راه و بیاد و بره تا انتقالیش و بدن شهر... در عوض میگه واسه پسرمون خوبه اونجا هم واسه گردش و تفریح و دکتر و اینا اونجا خوبه... دوراهی گیر کردم

راستی اینجا من خودم هر جا بخوام میتونم برم اونجا نمیتونم تنهایی برم جایی فک میکنم سخت میگذره واسم ا ...

پس نرو 

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
واقعا موندم همش میگه راضی شو بریم اخه اینجا ادارشون کنار خونمونه خانوادمم نزدیکمن. اونجا اگه بریم با ...

فقط بخاطر گردش و تفریح

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪