2777
2789
عنوان

مشورت

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا موندم همش میگه راضی شو بریم اخه اینجا ادارشون کنار خونمونه خانوادمم نزدیکمن. اونجا اگه بریم با ...

امکانات بیشتر همیشه بهتره میتونم بپرسم چندسالته یاتحصیلاتت چیه؟

میگه هم برادرام اونجان. هم واسه مدرسه پسرمون میگه اونجا خوبه اما اینا منو قانع نمیکنه...  

اون میره پیش برادراش پس توچی؟

از مادر دور بشی ک بری پیش جاری؟

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

منم اردبیل بودیم اومدیم تهران شوهرم 1ساعت تا محل کارش فاصلس کلا شهر های بزرگ همه همینجورین عادت میکنی همسایمون که بنده خدا 5صب میره سرکار تا 7 برسه اگه میخای پیشرفت کنی بیا فکر خوبیه اگه بتونی دوری رو تحمل کنی  

عزیزم من اگر به جای شما بودم

نمیتونستم قبول کنم

آدم استرسی هستم میمیرم زنده میشم هر روز یا همون هفته دوبار هی شوهرم بره تو جاده و بیاد

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
عزیزم من اگر به جای شما بودم نمیتونستم قبول کنم آدم استرسی هستم میمیرم زنده میشم هر روز یا همون هف ...

اره منم واسه همونه استرس میگیرم همش میگه تو به اون کار نداشته باش یک یا دوسال طول انتقالیمو میدن.. 

اره منم واسه همونه استرس میگیرم همش میگه تو به اون کار نداشته باش یک یا دوسال طول انتقالیمو میدن..&n ...

خیلی سخته

از خواب و خوراک میفتی

بگو خدایی نکرده اتفاقی بیفته تا تو خودتو ب من برسونی من میمیرم زنده میشم 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا