2777
2789
عنوان

مشورت

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 77 پست

ی نذری 

ی ختم بردار 

انجام بده ان شاء الله کارش زودتر درست بشه انتقالی بدن

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
بگو هروقت گرفتی بریم ان‌شاءالله

میدونی چن تا همکاراش همون شهر میان و میرن میگه خب اونام همین راه و میان دیگه چراوهیچی نشده ماهم تصمیممون حتمی بریم اما نمیدونستم انتقالیش و نمیدن یا کی میدن نمیدونم... برا همون موندم دوراهی دیگه کم مونده بحثمون بالا بگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برید‌باید کلی پول آژانس یا بنزین ‌بده

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
ماهی 200-300 کرایه اش میشه هفته ای دوبار

خب دیگه خرج اضافس 

تازه بری اونجا احتمالاباید با برادراش شام شام بازی کنید اونم تو این گرونی یه عالمه میشه هزینش. 

بعد تفریح رفتنم که مفتی نیس همه جا خداروشکر ورودی داره کم کم نفری ۱۰ میگیرن 

اگه برید هزینه هاتون خیلییییی زیاد میشه

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
خب دیگه خرج اضافس  تازه بری اونجا احتمالاباید با برادراش شام شام بازی کنید اونم تو این گرونی ی ...

اره بخدا تازه اینجا اجاره ام کمتر میدم اونجا بیشتره همه ی اینارو میگم میگه تو فکرشو نکن دوستاش و برادراش و همکاراش اونجان میگه چطور زنای اونا راضی شدن برن... 

شهر بزرگتر بری مخارجتونم بزرگتر میشه با توجه باینکه شوهرت کارمنده پس حقوقش تغییر انچنانی نمیکنه مگه ...

میگه شغل دوم پیدا میکنم آخه 48 ساعت خونه هس 24 اداره اما فکر نکنم بتونه کار کنه پس کی استراحت میکنه کی واسه ما وقت میزاره... 

میگه شغل دوم پیدا میکنم آخه 48 ساعت خونه هس 24 اداره اما فکر نکنم بتونه کار کنه پس کی استراحت میکنه ...

اگه بخواد واسه کس دیگه ای کار کنه باید هرروز بره مگه اینکه کار مال خودش باشه یا مثلا تو آژانسی جایی شیفتی کار کنه

اگه زندگیتون میگذره چه کاری که هر روز هفته اونم با این همه گرفتاری کار کنه بالاخره آدم استراحت هم لازم داره

فقط بخاطر کلاسشو و دنباله رو دیگران بودن که آدم نباید موقعیتشو خراب کنه

شوهرت از کجا میدونه وضع همکاراش و ... خوبه اونجا صرف اینکه زناشون گفتن

شهر بزرگ هم واقعا دردسرای خودشو داره گرونی شلوغی

اره بخدا تازه اینجا اجاره ام کمتر میدم اونجا بیشتره همه ی اینارو میگم میگه تو فکرشو نکن دوستاش و برا ...

شاید شوهرت میخواد برید تا هر هفته مهمونی و دورهمی و.... داشته باشید.

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...
اره بخدا تازه اینجا اجاره ام کمتر میدم اونجا بیشتره همه ی اینارو میگم میگه تو فکرشو نکن دوستاش و برا ...

به شوهرت بگو ازشون بپرسه روزی چندساعت کار میکنن و چه کاری میکنن که راضین

ببینه چقدر درمیارن چقدر خرج میکنن همه جوانبو بسنجه بعد برین رو هوا که نمیشه یه چیزی گفت

میدونی چن تا همکاراش همون شهر میان و میرن میگه خب اونام همین راه و میان دیگه چراوهیچی نشده ماهم تصمی ...

اگر خدای نکرده ناراضیه که نه ولی شما با دلبری بگو من اینجا دوست دارم که زود میای هروقتم منتقل شدی بازم اونجا و دوست دارم که زود میای.

هم اینکه هرچند وقت بیشتر نزدیک مامانم باشم خیلی دوست دارم بعدم که میخوایم بریم

به شوهرت بگو ازشون بپرسه روزی چندساعت کار میکنن و چه کاری میکنن که راضین ببینه چقدر درمیارن چقدر خر ...

هر کدوم شغل متفاوتی دارن اما درامدشون تقریبا مثل همه 7-10 میلیون درآمداشونه. ماهیانه 3 خرج میکنن البته جاریام اینطوری میگن...