سلام مرسی از اینکه اومدید پیاممو بخونید طولانیه ولی دعاتون میکنم خدا هر چی میخواید بهتون بده تا اخر بخونید بهم کمک کنید؛ من یه دختر تک فرزندم ۲۲ سالم ایناست حدودی ؛ خانوادگی رابطمون خیییلی افتضاحه یعنی هیچ نوع صمیمیتی نداریم حتی من با مامانم؛ مامانم آدم خیلی غد و درونگراییه مغروره حتی با من که بچشمم حاضر نیست گرم بگیره؛ مشکل از اونجایی شروع شد ک بابای من هر وقت یه بار به بهونه کار نمیومد خونه جالب اینجاست پولم نمیاورد یعنی یه بار نشده ازش پول بخوام بهم بده همیشه همه چی گردن مامانم بوده چند ساله که اینطوری شده حالا نمیدونم واقعا وضعش خیلی خراب شده یا دروغ میگه؛««« یه سال پیش خیییییییلی اتفاقی فهمیدم با یه زنی در ارتباطه خدا لعنت کنه همشونو پیج زنه رو دیدم یه پسر گنده داشت نمیدونم شوهرش مرده طلاق گرفته چیه زنه هم زشتتتتتتت ایکبیری ؛ مادر خودم انقدر خوشگله😔 نتونستم به کسی بگم حتی مامانم ؛ مامانم خیلی بابامو دوست داشته با منم ک اصلا خوب نیست گفتم باور نمیکنه ؛ ترسیدم به رو بابام بیارم چون دیدم زنه سنش بالاست پسر بزرگ داره مشخصم هست رابطشون قدیمیه گفتم بابام یه بلایی سرم میاره یا شبونه خفم میکنه ک صدام در نیاد ترسیدم.... همه خرجمونو مامانم میده منم دانشجو ام ولی کار اینترنتی پیدا کردم یکم پول جمع میکنم کمکه مامانم بشه با اینکه خیلی جاها مامانم منو به پای بابام سوزوند هر چی بابام الکی باهام دعوا کرد و فحشم داد صداش در نیومد حتی من پول دانشگاهو نداشتم بدم به مامانم نگفتم میدونستم پول نداره گفتم حداقل سر ماه ک حقوق دستش میاد بده بهم با اینکه مطمئنن انتخاب واحدمو عقب افتادم از بقیه..... امروز بابام گفته اره من بدهکاری دارم منو میندازن زندان النگو ایناتو بفروش پولی داری بهم بده من بدم بعدا همه رویه جا بهت میدم ؛ مامان خنگ من داره دستی دستی پنجاه میلیون براش جورمیکنه میده
خییییییییییلی اعصابم خورده داغونم
تصمیم گرفتم با یه اکانت فیک به تلگرام مامانم پیام بدم ادعا کنم خواهر اون زنه یا اشناشم همه چیوووو بگم ؛ بگم ک اینهمه سال جای کار پیش اون بوده یا با اون در ارتباطه بگم ک پول خرجش کرده ( مطمئنم این ادم پولاشو همش میداده اون زنه از خدا بیخبر،)
همه چیو بگم و خلاص
طلاق بگیره؟ چه بهتر
من تنها بچه خونه پول دانشگامو نمیدم صدامم در نمیاد کسی ناراحت نشه لباس نمیخرم ۱ دونه ام
اونوقت این ادم به عنوان بابام ۲ هزار نمیده بهم
تازه میاد پول مارو هم میخوره یکمم میده اون زنه افرینه خرج خودش کنه...
اما حس عذاب وجدان دارم همش میگم نکنه اه بابام منو بگیره
همش تو جنگم با خودم ؛ توروعزیزاتون کمکم کنید بگید کارم درسته؟؟؟ یعنی به مامانم پیام بدم همه چیو بگم
من جوونم ولی یه چیزیو فهمیدم ؛ زنی که خرج داره ارج داره دستتون تو جیب خودتون باشه ولی از شوهرتون پول بگیرید وگرنه بچتون میشه یه بدبختی مثل من...