2777
2789

من ۱۸اون۲۷

غیرتی ار ولی درست نمیشن😂😑

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کودک همسریه؟ ۱۷ ساااال

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

همسر ندارم با رلم 2سال تفاوت داریم😐

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

خانوما توروخدا بهم بگین این جور پیام های تو واتساپ رو چیکار کنم باز بشه ؟؟؟؟؟؟؟بدون اینکه از طرف بخوام باز بفرسته https://uupload.ir/files/g98s_۲۰۲۱۰۲۰۷_۲۱۳۹۱۰.jpg

و یا اینکه تو تلگرام برای ی فیلم فرستادن ولی من کلا پاک کردم فیلم رو اون رو چه طور میتونم برگردونم؟

اگه بشه برگردون اون فیلم و عکس تو واتساپ رو تا جایی که یادم بمونید دعاتون میکنم 

تاپیک های قبلی که درباره دعوا هست مال خودم نیست مال ی کاربر دیگه است کاربری مو بهش قرض دادم