2777
2789
واقعا داری میگی؟ تو قسمتای قبل تو درم را بزن رو ندیدی؟ کی می‌درخشید؟ هاندههههه

عین ماست میمونه ...هیچ جا بازیش خوب نیست 

تودرم را بزن که انقدر چرته که حیفه وقت ..بازی های افتصاح ..فیلمانه صفر...واقعا نمیدونم چرا فینال نمیخوره 

اگر قیافه نداشت واقعا بعیده پیشرفت کنه

کجاش خوشگله😂

گفتیی👌🏻

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل نکرده.. تو اگه عکسای قبلیش رو نگاه کنی میبینی زاویه صورتش مثل قبله گونه هاشم برگشته.. اگه اینکار ...

من خودم دستم تو کاره . ادمی که فقط  سه کیلو لاغر میشه زیر چشمش گود میشه دماغش تو صورتش بزرگ میشه  این که دیگه خیلی کم کرده ..قشنگ زاویه صورت انجام داده و بوکال هم کرده ولی تو ترکیه کلا رسمه میکوبن از اول میسازن بعد میگن لاغر کردیم . اتفاقا همین الان چشمم خورد به دختران افتاب داشتم قیافه قبلشو نگاه میکردم وگرنه صورت گرد یهو اینقدر زاویه دار و چونه تیز نمیشه

عین ماست میمونه ...هیچ جا بازیش خوب نیست  تودرم را بزن که انقدر چرته که حیفه وقت ..بازی های اف ...

بیشترین فالوورو تو سلبریتیای ترک داره.واسه همین فیلمو فینال نمیدن چون برای شبکه فوکس سود زیادی داره

City of stars💫are you shining just for me?city of stars there's so much that I can't see.who knows?I felt it from the first embrace i shared with you..that now our dreams they've finally come true🍀
عین ماست میمونه ...هیچ جا بازیش خوب نیست  تودرم را بزن که انقدر چرته که حیفه وقت ..بازی های اف ...

اگه صفر بود دیروز رکرد توییت رو نمیشکست و توی خیلی از کشورا توییت اول نمیشد اونم با 2 میلیون توییت

اگه صفر بود دیروز رکرد توییت رو نمیشکست و توی خیلی از کشورا توییت اول نمیشد اونم با 2 میلیون توییت

عزیزم اون که اصلا ربطی نداره.بیشتر ببینده های این سریال زیر۲۰سالن وطبیعتا تو فضای مجازی فعالیت بیشتری دارن.زوج سریالم که کلا دنبال حاشیه هستن  

City of stars💫are you shining just for me?city of stars there's so much that I can't see.who knows?I felt it from the first embrace i shared with you..that now our dreams they've finally come true🍀