2777
2789
اگه صفر بود دیروز رکرد توییت رو نمیشکست و توی خیلی از کشورا توییت اول نمیشد اونم با 2 میلیون توییت

چه ربطی داره ....اصولا طرفدار های زیادی داره به خصوص تو سنین پایین ..اوناهم جوگیر ...هر جا بازی کنه واسش توییت میکنن ..اکثر جوونکا و تینیجرها خوششون میاد ازش وگرنه واقعا هنری نداره ..هرکی توییت میخوره که هنرمند نیست ...مثل اینه بگید دنیا جهانبخش آدم حسابیه چون فالوئراش چندمیلیونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره ....اصولا طرفدار های زیادی داره به خصوص تو سنین پایین ..اوناهم جوگیر ...هر جا بازی کنه ...

به نظرم اصلا هانده رو با دنیا جهانبخت بود چی بود مقایسه نکن.. بعدم توی قسمت 29 آنقدر طبیعی بازی کرد.. کل دنیا موافقن 🙃

https://uupload.ir/files/1c9p_f222b7104ad9da54177a3bf997ac6748.jpg

قشنگیش ب گردیه صورتش بود

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤
به نظرم اصلا هانده رو با دنیا جهانبخت بود چی بود مقایسه نکن.. بعدم توی قسمت 29 آنقدر طبیعی بازی کرد. ...

واقعا فکر کردید کل دنیا این سریال رو میبینن ؟شما چقدر تعصب دارید ؟بدون تعصب از هرکی میخواسد بپرس بعیده کسی بگه این سریال ..سریال خوبیه ..ریتشم بالا نیست البته ..به قول دوستمون هانده سود اوری داره واسشون وگرنه امکان نداشت ادامه دار باشه

ناموسا انقد بیکارین میشینین سر قیافه هانده بحث میکنید😕😕خوده هانده هم انقد پیگیر نیس

عزیزم بیکار نیستیم.. وقتی طرفدار کسی باشی و دوسش داشته باشی دلت نمیخواد یه سری آدم بیان پشت سرش حرف بزنن🙄

واقعا فکر کردید کل دنیا این سریال رو میبینن ؟شما چقدر تعصب دارید ؟بدون تعصب از هرکی میخواسد بپرس بعی ...

اما در عین حال طرفدارای پروپا قرص خودش رو داره نداره؟ والله بهتر از سریال سمت چپمه... اوزوگه عین ماست به قول شما بازی میکنه 🤦🏻‍♀️ولی بازم طرفدار داره و ماه حق نداریم در این مورد کسی رو مسخره کنیم 

اما در عین حال طرفدارای پروپا قرص خودش رو داره نداره؟ والله بهتر از سریال سمت چپمه... اوزوگه عین ماس ...

مسخره ؟😐

هر ادمی که وارد عرصه هنر میشه باید هنرش رو عرضه کنه و مورد نقد هم قرار بگیره ...من متوجه نمیشم چرا طرفدارها کاسه داغتر از آشن ...همه قرار نیست طرفدار یکی باشن ...ممکنه از دید یه دختر 15 ساله و با جهان بینی این سن هانده بی نقص باشه ...ممکنه از دید من که 25 سالمه خیلی ضعیف عمل کنه ...مخصوصا اگر مثل من معتاد سریال خارجی خوب باشید ....ممکنه یکیم تو 60 سالگی متنفر باشه ازش ...خیلی واضحه ..تمسخر نیست بلکه تفاوت سلیقه هست ...وای بر روزی که کسی خودشو بی نقص ببینه اون روز روز مرگشه مخصوصا هنرمند ...

مسخره ؟😐 هر ادمی که وارد عرصه هنر میشه باید هنرش رو عرضه کنه و مورد نقد هم قرار بگیره ...من متوجه ...

خوبه خودتم داری میگی تفاوت سلیقه.. اگه سلیقت متفاوته قابل احترامه بدون هیچ چیزی رد شو برو.. دلیل نمیشه بیای یه سری چرت و پرت و فوهش و نمیدونم چیزای بد بنویسی اونموقع دیگه نقد که نیست هیچ حتی گناه هم هست چون مخلوق خدا رو مسخره میکنی... من 15 سالم نیست ماه بعد میرم تو 23 اما دوسش دارم.. درسته من طرفدارای 10 ساله هم حتی دیدم ولی هیچ کدوم دلیل نمیشه بیای فوهش بدی به طرف و بگی گوشت تلخه چون به قول شما عزیز دلم سلیقه ها متفاوته 🙂