2777
2789
عنوان

وقتی جنبه انتقاد ندارید چرا تاپیک میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم‌خودت چطوری خوبی  منم‌تو نیستی گه گدار میام‌جالب دیشب بیادت بودم هرموقع بهت فکر میکنم ...

قربونت برم😍

میخواستم دیگه پیام ندم گفتم خیلی اذیت میکنم ولی نتونستم 

دیروز عقد و عروسی گرفتیم با هم 

الانم طاقتم نمی گیره اومدم نی نی سایت 

قربونت برم😍 میخواستم دیگه پیام ندم گفتم خیلی اذیت میکنم ولی نتونستم  دیروز عقد و عروسی گرفتی ...

به به مبااااارک باشه خوشبخت بشی ❤❤❤خوشحالم برات

چقدر زود ماشالله به جونتون

نه بابا چه اذیتی این چه حرفیه 

خب تعریف کن ببینم‌چیکارا کردید عروس خانم.الان یعنی رفتی خونه شوهر

به به مبااااارک باشه خوشبخت بشی ❤❤❤خوشحالم برات چقدر زود ماشالله به جونتون نه بابا چه اذیتی این چه ...

ممنون مرسی ‌

یه عقد ساده بخاطر عموم هیچی نداشتیم. 

فقط محضر عقد کردیم بعدشم اومدیم خونه عموم ،مهمونا شام خوردن رفتن 

بدون رقص و اینا 

مهمونامونم فقط دایی های منو خاله م و خاله هاو دایی های جواد بچه های اون یکی عمومم اومدن ولی عمم نیومد

فقط همین 😄

الانم جواد از ساعت ۵ رفته بیرون هنو برنگشته مادربزرگشم اینجا س منم معذبم خیلی 🤕

ممنون مرسی ‌ یه عقد ساده بخاطر عموم هیچی نداشتیم.  فقط محضر عقد کردیم بعدشم اومدیم خونه ...

مبلرکتون باشه به خیر خوشی خوشبخت بشید.یعنی دیگه بعدا عروسی نمگیرید الان زندگی مشترکتون شروع کردید

اخه منم عقدم ساده خانوادگی بود مثل شما بعد عروسی گرفیتم‌..

حواد هنوز وارد فاز زندگی متاهلی نشده 😂بزار عشق حالش بکنه که کم کم حساب زتدگی دستش میاد

مبلرکتون باشه به خیر خوشی خوشبخت بشید.یعنی دیگه بعدا عروسی نمگیرید الان زندگی مشترکتون شروع کردید ا ...

ممنون. ن دیگه فقط همین بود 

دیروز مثلا سرکار نرفت تا بمونه پیش من😂بنگاهی زنگ زد رفت اونجا تا شب برگشت