2777
2789
عنوان

بی شعوری فامیل در برخورد با دختر دوسال و نیمم

| مشاهده متن کامل بحث + 3511 بازدید | 82 پست
حالا نمیدونم با بچم چکار کنم طفلی حساس شده

همین قدر که بچه دوسالو نیمت اینقدر باهوشه که میذونه چی به چیه خداراشکر کن 

دختر من سه سالو چار ماهشه ولی غقلش اندازه بچه دو سالس

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

ببین دوستم هرررکس و هررر چیزی که به روح و روان بچت آسیب میزنه رو دورش و خط بکش خواهش میکنم، بگردم الهی فرشته ی خدااا

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برام واقعا مهم نیست اونا حساسش کردن بچم غصه خورد

روی اعتماد به نفسش کار کن 

اصلا هم بهش نشون نده از حرف بقیه ناراحت شدی 

هر کسی یه مدله  ، باید خودش رو همین طور که هست دوست داشته باشه

حالا نمیدونم با بچم چکار کنم طفلی حساس شده

خودتون چندوقت شیو نکنید و بهش نشون بدین.توجیحش کنید ک بدن همه موداره

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
بمیرم بچه بنظر من که فر خیلیم قشنگه

والا منم مشکلی ندارم 

موی مامانش فر و وز 

موی باباش فر و وز

بچه باید ب کی بره موهاش دقیقا

نمیفهمن دیگه چون نفهمن

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
نه بچه من  عقلش هنوزدو سالشع

خب عزیزم بچه شما حق داره طفلی

خداروشکر کن بهت برش گردون چرا ناشکری میکنی اخه

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
موهای دختر منم خیلی فره  هی میگفتن موهاشوووو قیژینه  نگا موهاش چقد فره  نگا موهاش ...

منم همین مشکلو داشتم فقط و فقط باید روی بچت کار کنی من به دخترم مدام میگم همیشه از خدا میخواستم یه دختر موفرفری خوشگل بهم بده خدا تو رو بهم داد

آخه بلوغ زودرس میاره

اینا چه حرفیه آخه... ماشین اصلاح که با هورمون کاری نداره... عوضش خوشحال میشه بچه😍😍الان اگر موهاشو بزنه بهتر از اینه که اعتماد به نفسش صفر بشه چند سال دیگه معلوم می‌کنه😔

😍💞دختری هستم چشم و ابرو مشکی😍پوست سفید😍😘چشمون درشت😍مو بلند و خرمایی 😍😌نقاش خانوم 😍 درسخون و اهل کتاب 😌🌹 هر سوالی راجع به نقاشی رنگ روغن و سیاه قلم داشتین بپرسین 😉

سلام عزیزم 

پدر من همیشه ب من و بقیه دخترای فامیل میگفتن و میگن: باهوش ، محترم ، خلاق ، مبتکر ، 

از وقتی یادم میاد میخواسته روی اعتماد ب نفس و عزت نفسم کار کنه و وقتی دلیلشو پرسیدم بهم گفت تو نیازی نداری پرنسس باشی خلاق بودن و محترم بودن تو رو ب جایی بالاتر از زیبا بودن و پرنسس بودن میرسونه 

و من واقعا ازش ممنونم 

شما هم میتونی امتحان کنی 

پدرم روانشناس هستن🍃