2777
2789
عنوان

بی شعوری فامیل در برخورد با دختر دوسال و نیمم

| مشاهده متن کامل بحث + 3511 بازدید | 82 پست
یعنی فقط منتظرم یه ذره آروم بگیرم بعد زنگ بزنم بهشون

میخوای زنگ بزنی یا تذکر بدی طوری اینکارو کن که بچه متوجه نشه

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

دختر من موهاش فره فرشم خیلی خوشگله دخترعموش که همسن خودشه تا دعواشون میشه میگه موهات خیلی زشته اینم یه مدت حساس شده بود اینقدر از موهاش تعریف کردم و به بقیه همسپردم تعریف کنن که دیگه الان نمیگه موهامو دوست ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم شما حساسیت خودت رو منتقل کردی به بچه ت 

خواهر زاده منم پرموئه،  انقدر اعتماد به نفسش بالاست ، بهش میگم فلانی بیا سیبیلاتو بردارم ، ۱۲ سالشه ، میگه نههههه اینا فابریکه ۲میلیون میارزه 🤣🤣🥰😎

دوسال و ۷ ماهشه کوچیکه آخه

اگر میخوای اصلاحش کنی چون هنوز بچس از روغنای گیاهی استفاده کن تاثیرشون خوبه🌹

من روغن مورچه رو برای نوزادا شنیدم که میگن کم مو میکنه

ولی بازم هرچی خودت میدونی❤️

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
یعنی فقط منتظرم یه ذره آروم بگیرم بعد زنگ بزنم بهشون

با دخترت صحبت کن بگو مامانی منم اندازه ی تو بودم همینجوری پرمو بودم بزرگتر که شدم موهای اضافم ریخت تو هم بزرگتر بشی موهای صورتت میریزه نگران نباش

بنظرم شما حساسیت خودت رو منتقل کردی به بچه ت  خواهر زاده منم پرموئه،  انقدر اعتماد به نفس ...

من برام واقعا مهم نیست اونا حساسش کردن

بچم غصه خورد

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
دوسال و ۷ ماهشه کوچیکه آخه

عیب نداره عزیزم... ازین ماشین اصلاح های زنانه که درد نداره بگیر، منم دارم، بالاخره باید یه روز بزنه دیگر.. چه الان چه ده سال دیگه...😍😍😍ای جان بخورش

😍💞دختری هستم چشم و ابرو مشکی😍پوست سفید😍😘چشمون درشت😍مو بلند و خرمایی 😍😌نقاش خانوم 😍 درسخون و اهل کتاب 😌🌹 هر سوالی راجع به نقاشی رنگ روغن و سیاه قلم داشتین بپرسین 😉

موهای دختر منم خیلی فره 

هی میگفتن موهاشوووو قیژینه 

نگا موهاش چقد فره 

نگا موهاش چجوری وایساده 

نگا موهاش مرتب وای نمیسه چقد وزه

اینقد گفتن و گفتن و گفتن 

ک الان دخترم همش میگه من دوست دارم بزرگ شدم موهام مث گیسو کمند صاف بشع 😐😑 

از بس نفهمن هرچی ام میگفتم نگین گوش نمیدادن انگار موی فر عیبه

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه